![]() |
Re: Presonus Studio One 2.5
Ja sam preko iPada napravio remote konekciju (windows vidi iPad kao drugi monitor). Mixer sam postavio na iPad tako sto sam "odlepio" mixer komandom CRTL+F3 i rucno ga slajdovo misem kao sto bih inace pomerio bilo koji prozor na desktopu.
|
Quote:
|
Jan aj molim te ako dodjesh do reshenja objasni i mene to zanima..
|
Jan, ako sam dobro razumeo pitanje/problem, mislim da bi rešenje bilo desni klik na izlaz miksete (Main), pa Audio I/O setup.
E, sad, da li to nekako može da se podesi trajno, ili važi samo za tu pesmu (mada verujem da može i template da se napravi), to ću morati malo da pročačkam kasnije. |
Ima valjda fora da stavis onaj PIPELINE stereo plugin na postfader i posaljes signal na lupam, ako su ti monitori prikaceni na sw1+2 izlaz, posaljes na 3+4 gde ti je prikacen drugi par i stavis mix valjda na 100%, i kad god upalis taj pipeline palice ti se drugi par monitora a gasice prvi... Nisam probao, ali sam procitao da to moze... Nisam probao jer jos uvek nisam povezao drugi par zvucnika
|
Imam 2.6 i tamo u Audio I/O moze da se doda jos jedan stereo izlaz i da se stiklira "cue mix"
Posle toga ce ti u svakom kanalu automatski dodati jedan poseban send u CueMix grupu na izlazu... Valjda to radi i na 2.5, nisam probao |
Quote:
|
Ma okej da se doda jos jedan miks, ali kako da ja saltam izmedju monitora ? Da kad upalim drugi par da se ugasi prvi i obrnuto ?
|
Mute i Solo na glavnim busevima ? :)
|
Quote:
Pa da, ipak je najlakse tako ! Ja jos uvek ne znam u prste S1, i trebalo je par minuta da provalim da moram da kliknem na outputs na mikseru da mi se pored mastera, pojavi i novi cue mix koji sam napravio :) |
All times are GMT +1. The time now is 05:07 PM. |