![]() |
Re: Terce na vsti??
1 Attachment(s)
Po zavrsetku mixa, vratih se vjecanju:
Troll meseca je ipak Idvi! :jupi: Cestitke nagradjenima! Btw., neki skripti su falsh. Ali dvoglas radi onako kako je Branoy i tvrdio. Objasnjenje iz poslednjeg posta se moglo naci i negde na pocetku, da se izbegne cela muka. Over and out, Khan has spoken. |
....:shock: a ?to da velim..kad sam trol ..jer sam se usudio pitati...sa time da ni u kjojem slućaju ne umanjujem trud dobroćinstvo autora
Ljudi samo pitanje kome to radi da vidim gdje fulam grije?im itd itd.I sad sam torll:D ?to i nije lo?e:wink: Ok imao sam malo ironijena poćetku pitanja jer na taj naćin je i meni radilo...pa upravo zato sam i postavio pitanje dali tko drugi (osim autora) to isprobao. A autoru naravno sve isprike ako se imalo osjetio povrijeđenim mojim nastupom. Dali je mo?da bolje ne kritizirati...dok neki softi (svetski) u svojim beta fazama upravo mole da se ih kritizira:confused: Pozdraf od trrroola:skacu2: |
Quote:
Poz.! |
Quote:
@Idvi: kritika je jedno, prozivanje i omalovažavanje („provaljen”, „čista pljuga”...) je nešto sasvim drugo. Takođe, za ono vreme koje si proveo kucajući sve te poruke mogao si i da odgledaš taj video sa malo više koncentracije. Pozdrav, Vasa |
:confused: Ništa meni ovdje nije jasno !!!
Pritišćeš jednu dirku, a izlazi dvoglas! Ja očito imam problem, jer cijeli život moram da za dvoglas koristim dva prsta, ili ponekad samo palac ili mali prst. :banghead: |
khan druze od mojih scripti ni jedna nije falsh,, eto navedi neku pa cu ti reci za koju je primenu ili pesmu . zz
|
Quote:
ali..moram te ispravit kao i u pro?lom (banovanom) postu. Mi na ovom forumu smo iz različitih dijelova biv?e Juge. Te koliko god to neki "učeniji" glavonje tvrde da je to isti jezik s kojim se sporazumijevamo on nije. Slićan DA isti NE! Obrazlo?enje: ..."provaljen" "čista pljuga" i ini..ni slićno ne znaće u tvojoj okolini i mojoj. Tako da ti to shvaća?..kao ?to si i napisao MOJU provokaciju, prozivanje i omalova?avanje a istovremeno zanemaruje? moj duboki naklon branoy za njegov trud i znanje na početku foruma.!?:( ...?to ukazuje da ga duboko cijenim i na kraj pameti mi nije da tako vrijednog i korisnog lika podcijenjujem. Zato nije mi jasna tvoja namjera?? |
Ja jedino ne shvaćam zašto je njegov A-dur drugačiji od moga, a isto se zovu.
|
Quote:
|
Quote:
Evo, Branoy je bacio svetlo i na poslednju nedoumicu...:da: Znaci ne radi se o durskim, tj. molskim tercama, vec o dvoglasima namenjenim za odredjenu pesmu. Mislim da smo time sve izbistrili, sad mozemo da nastavimo da koristimo i vise od jednog prsta, k'o ljudi.:wink: |
All times are GMT +1. The time now is 04:46 AM. |