![]() |
Re: Besplatni protools 10 hd za sve
Jan jesam, ja bez SP1 ni u WC hahaha. ono navika, na XP nisam mogao bez SP2 dok SP3 nisam mogao smislit.
ne znam sta vas zajebaje stvarno, ja ga pipao danas sat vremena, nabacao plugina, sarafao nist. pao mi jednom bio, to moram napomenuti, msm nije hteo sutradan da otvori seesion ni jedan, ja skontam mozda protols ponistio CR, i odem opet instaliram ga za cas,, i evo radi opet sve normal. nemam jedino NI instalirane da vidim jos i tu boljku vecine sto pricaju. driver je mozda najbitniji,, onaj ASIO 4 ALL beta, njeg sam odma posle instalacije, jer nije hteo da radi sa ovim drajverima. i to je sve. ja u to ne ulazim dok ne pregledam tutoriale !! 4 DVD sam skonto za PT10. sad to treba pregledat i nest zapamtit hah. |
Odakle vi to skidate, taj PT? Hvala! :)
Pozdrav! |
Quote:
|
Quote:
Cuo sam za njega :D |
Quote:
Ima neki strava novi program za pretragu, neki Gugl, ne znam kako se piše, pa ukucaš šta tražiš, klikneš na 4-5 rezultata i nađeš...:D...wow!!! Awsome! |
Blagodarim dobri ljudi. A i zahvaljujem sto ste me necem novom naucili. Retko je danas naci postene i dobre ljude koji su u stanju da nesebicno pomognu nepoznatom coveku u nevolji. :)
Pozdrav! |
Quote:
http://www.comparestoreprices.co.uk/...-plus-x-12.jpg |
Quote:
|
Quote:
Moram da zamolim članove da NE KAČE nikakve adrese i da će iste biti momentalno sklonjene! Sa druge strane zapanjuje me koliko ljudi ne znaju da koriste google...:shock::confused: |
pazi nije to neverovatno jeste 21 vek, al on je verovatno stariji covek, deca danas nadju za par sekundi nesto, i vec je u utovaru,, isti slucaj u mene tata, za par funkcija na kompu moram mu napisati po lista A4 format,, jednostavno boje se da nece sta sjebat, i tako nikad nisu naucili na kompijuter kao mi.
tako jedino mogu da opisem clan PECA ( a za ne poverovat je da je skupio 5 postova u 4 godine, ovaj ga bas izgleda interesuje haha) i naravno verovatno ne zna da je zabranjeno kacit linkove ovde od piraterije. pz |
All times are GMT +1. The time now is 07:14 PM. |