![]() |
Re: Joksimovic i 3 x Mac Pro 8 Core
Quote:
tema je o joksimovicu a ne o jeleni tomasevic i festivalima i jutjubu i hitleru |
Quote:
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/QDizkDLKwp8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Pozdrav, Vasa |
Aj sad da se vratimo temu:
Ja bih uzeo 10 kompova, al se nema para. Imam tri, a uskoro se nadam i 4-ti a mozda i 5-ti :)), a eto nisam niko i ništa, u smislu, šta će mi sve to :)) šta ću kad volim :) a nadje se uvek čemu će da to sve služi. Eto, kad ja mogu, što Željko ne bi :) Ja ga razumem :)) Sent from my Desire HD using Tapatalk |
Zasto se na forumu u ovakvim temama (kad se god pomenu zeljko,brena,cola,ivan,milan,dunja,sljiva,tresnja) pise brzinom od 6 stranica u 24h? Takmicimo se ko ima vise postova ili? Neka svira kako god ko voli, i naravno neka slusa ko voli da slusa :beer:
|
Aooooo,sto se napravi od Zeljasha Joksimovica i njegove 3 x 8 core x 6 ZMKB Progress D-18 turbofen x OK-650b x W?rtsil?-Sulzer RTA96-C Mashine sastavljene kao Devastator od Konstruktikona u legendarnim Transformersima !!!
Ko stvarno voli ovakva prepucavanja,pa ne mogu da vjerujem kakva je ovo prica:confused: Evo ja se prvo izvinjavam,na mom prvom postu u ovoj temi.Ko je Zeljko Joksimovic,sta su njegovi uspjesi,koga je on zaduzio,koga je izlobirao,sta je rucao prekjuce,ko su mu (ne)prijatelji,s kim pije kafu i gdje,pa treba li oko toga da se raspravljamo ovdje?!?? Nekome se svidja njegova miuzika,nekome ne.Ako neko komentarise njega i njegove radove kao konzument,potpuno razumijem njegove kriticke ocjene(u granicama elementarne korektnosti),dok postoji i druga strana,koja se tice ocjenjivanje gore pomenutog gospodina sa kolegijalne strane,tj producent o producentu,muzicar o muzicaru,autor o autoru,umjetnik o umjetniku i/ili sve zajedno. Moje misljenje o njemu,kao konzument,ima par zaista jako dobrih pjesama ko je mi se svidjaju,ima dara kao kompletan autor,to je evidentno,i to je sve.Ostalo ne bih komentarisao iako jesam vec ;) Najveci pobjednik ovakvih tridova je Arhur,svakako :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote: