Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Pricaonica (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=87)
-   -   Joksimovic opet na Eurosongu (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=39729)

quake2 26-11-2011 05:12 PM

Re: Joksimovic opet na Eurosongu

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 317137)
...koliko je publiciteta dobila ona pevacica sto je pevala pesmu od Kovac sestre zadnji put..Da li je UOPSTE nesto izdala od tad i profitirala na bilo kom planu?...

Pa ako je kao i ti strpala 1500 necega u dzep,nije lose prosla:).A to sto je masa ovde nije zagotivila je upravo zato sto nam je i Evroviziska prica porodice Kovac nametnuta kao i ova Joksina.Nego,za "Brazil" kao pesmu sam ti rekao da je dosadna da nema dalje,ali dobro,znas ti to i sam.....

...i tako,sada bih morao malo nesto i da radim pa se lagano odjavljujem.Toliko od mene,neka malo i drugi kritikuju ako misle da treba,ako ne....sta je tu je,tako vam je kako vam je.

awacs 26-11-2011 06:04 PM

Quote:

Originally Posted by quake2 (Post 317138)
Pa ako je kao i ti strpala 1500 necega u dzep,nije lose prosla:).A to sto je masa ovde nije zagotivila je upravo zato sto nam je i Evroviziska prica porodice Kovac nametnuta kao i ova Joksina.Nego,za "Brazil" kao pesmu sam ti rekao da je dosadna da nema dalje,ali dobro,znas ti to i sam.....

...i tako,sada bih morao malo nesto i da radim pa se lagano odjavljujem.Toliko od mene,neka malo i drugi kritikuju ako misle da treba,ako ne....sta je tu je,tako vam je kako vam je.

Jedan drugar mi se skoro ?alio da ga je spopao nekakav stomačni virus, pa dva dana nije znao ?ta da radi - dal' da prdi, dal' da sere ili da povraća. I pro?lo ga za tri dana, i evo sad ko nov :) Eto, drago mi je da je i tebe minuo virus.

Dočim ima? volje da radi? znači da vi?e nisu va?ni ni Joksa ni Tijanić ni Evrovizija, ni Kovačkinje barjačkinje ni Bejbi Vrač. Jel' da?

Pozdrav,

Vasa

quake2 26-11-2011 07:30 PM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 317147)
Jedan drugar mi se skoro ?alio da ga je spopao nekakav stomačni virus, pa dva dana nije znao ?ta da radi - dal' da prdi, dal' da sere ili da povraća. I pro?lo ga za tri dana, i evo sad ko nov :)

Vasa

Super su vam teme za razgovor,nekako mi to sve i lici na tebe:wink:.

DaBear 26-11-2011 07:31 PM

Quote:

Originally Posted by quake2 (Post 317150)

Otkud ti opet? Pa zar nisi imao nesto da radis (kako reche) ?? :D

quake2 26-11-2011 07:35 PM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 317151)
Otkud ti opet? Pa zar nisi imao nesto da radis (kako reche) ?? :D

Ometas me,moze malo tisine,upravo se remixuje nesto pa ne mogu da iseckam loopove na miru:rotfl:

Znak 26-11-2011 07:37 PM

Nisam zami?ljao D?onija na Evroviziji, to bi bilo svetogrđe, ali moram priznati da sam se lepo zabavljao nekoliko minuta zami?ljajući Caneta i Partibrejkerse na toj sceni! To bi bilo ono pravo, ala bi ih Cane sve redom postreljao jednim pogledom!

Igor 26-11-2011 07:48 PM

E, a super mi to DaBear-ovo, parafraziram: "Overili smo 'iljadu i po funti, besplatno ?dranje, ludilo, Rim, do jaja". Ma mo?' se ti stari pravit' Englez do prekosutra, al' eto, bio si i ostao na?! :rotfl:
Nego, kad smo već kod alternativa...
Ja bih na Evroviziju kao na?eg ultimativnog zastupnika, i to ono, do kraja karijere, mar?alski, poslao Ramba Amadeusa! Siguran sam da bi dotični umeo da se kreativno izrazi, a da pritom i zadovolji ovda?nje narodne mase uprkos sasvim izvesnom lo?em plasmanu. Dobro, verovatno ne bi puko ko Bebi pred taj bojkot.

quake2 26-11-2011 07:56 PM

E Ramba se nisam setio:banghead:....do jaja,moj glas za.Prosledicemo na kraju Tijanicu rezultate naseg rumskog glasanja,a moze i Vasa to da mu doturi....

awacs 26-11-2011 08:12 PM

Quote:

Originally Posted by quake2 (Post 317150)

Pravo da ti kažem to su ozbiljne teme. Od Jokse još niko nije umro, a od virusa jeste.

Pozdrav,

Vasa

Bockie 26-11-2011 08:21 PM

Quote:

Originally Posted by quake2 (Post 317125)
Na koji bubanj mislis?

Strip...

All times are GMT +1. The time now is 06:23 PM.