![]() |
Re: Joksimovic opet na Eurosongu
Quote:
...i tako,sada bih morao malo nesto i da radim pa se lagano odjavljujem.Toliko od mene,neka malo i drugi kritikuju ako misle da treba,ako ne....sta je tu je,tako vam je kako vam je. |
Quote:
Dočim ima? volje da radi? znači da vi?e nisu va?ni ni Joksa ni Tijanić ni Evrovizija, ni Kovačkinje barjačkinje ni Bejbi Vrač. Jel' da? Pozdrav, Vasa |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nisam zami?ljao D?onija na Evroviziji, to bi bilo svetogrđe, ali moram priznati da sam se lepo zabavljao nekoliko minuta zami?ljajući Caneta i Partibrejkerse na toj sceni! To bi bilo ono pravo, ala bi ih Cane sve redom postreljao jednim pogledom!
|
E, a super mi to DaBear-ovo, parafraziram: "Overili smo 'iljadu i po funti, besplatno ?dranje, ludilo, Rim, do jaja". Ma mo?' se ti stari pravit' Englez do prekosutra, al' eto, bio si i ostao na?! :rotfl:
Nego, kad smo već kod alternativa... Ja bih na Evroviziju kao na?eg ultimativnog zastupnika, i to ono, do kraja karijere, mar?alski, poslao Ramba Amadeusa! Siguran sam da bi dotični umeo da se kreativno izrazi, a da pritom i zadovolji ovda?nje narodne mase uprkos sasvim izvesnom lo?em plasmanu. Dobro, verovatno ne bi puko ko Bebi pred taj bojkot. |
E Ramba se nisam setio:banghead:....do jaja,moj glas za.Prosledicemo na kraju Tijanicu rezultate naseg rumskog glasanja,a moze i Vasa to da mu doturi....
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:23 PM. |