![]() |
Re: Engleska u plamenu
|
Quote:
Ali to je "Future Legend", nema od toga ni?ta. Najgori kolaps sistema za koji ja znam desio se ovde 1991. godine. Toga u Engleskoj neće biti, bar ne u ovom veku. |
Quote:
"A zna? li ti sve ?to more biti? Ne zna?. E pa onda otkud zna? ?ta ne more biti?" Pozdrav, Vasa |
Quote:
Treba da bude neka svetska katastrofa, svuda u isto vreme i tek onda ce to biti.... Inace, slabostojeci narod se polako seli iz Londona na daleku periferiju ili u unutrasnjost..ovde postaje preskupo za one koji nemaju...tako da ce napraviti neku shemu sigurno.... Visoki zid sa bodljikavom zicom !! hahahahaha.. |
I s koje će? ti strane prika, m?
|
Quote:
http://one1.blogger.ba/arhiva/2008/03/03/1412767 Odlomak iz iste priče, u vezi sa topikom: "Oni koji tlače i eksploatišu ekonomski slabije, unose u to još i mržnju, koja tu eksploataciju čini stostruko težom i ružnijom, a oni koji te nepravde podnose, maštaju o pravdi i odmazdi, ali kao o nekoj osvetničkoj eksploziji koja bi, kad bi se ostvarila po njihovoj zamisli, morala da bude takva i tolika da bi raznela i tlačenog zajedno sa mrskim tlačiteljem." |
Quote:
btw koji je razlog ovog "bunta" ? ??? jedan drugar iz ldn-a mi kaze sve zbog nekog gangstera ... ? :S |
Povod je što su upucali nekoga.
A uzrok...? To je bitnije :) |
Quote:
Danas su pokazali snimak lika koji je zapalio zgradu u Manchesteru...lepo ga snimaju kako potpaljuje, sa kapuljacom onako opusten...onda malo prosetao i onda se okrene prema kameri ! Ko na filmu ! hahahah kakva budala (belac, inace..) Sudovi su sinoc radili do ponoci !! hehehehe |
Od cega je vecina popizdela na:
Quote:
Znaci trebao je poziv...znaci da je vec zapaljiva atmosfera...znaci da su ljudi "edgy"...znaci "narod cuti"... :wink: |
All times are GMT +1. The time now is 11:22 AM. |