Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Jos jedan Rumunski Mega hit u najavi !!! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=37898)

vasko 10-06-2011 11:18 PM

Re: Jos jedan Rumunski Mega hit u najavi !!!

deadmau5 nema hitova? :)

DaBear 11-06-2011 06:59 AM

Quote:

Originally Posted by Surfer (Post 307708)
I broj 1 na UK Dance chartu je......

http://www.theofficialcharts.com/dance-charts/

Ajde sto je No.1 na Dance Chartu...nego je No.3 na Official UK singles chartu (prosle nedelje No.5) i penje se jos !!! (Sto je retka pojava ovde..obicno singl udje na chart i odma pocne da pada....prestane da se kupuje)

@ Vasko - Deadmou5 je imao samo jedan "hit" do sada....on ne vazi za komerc artistu (iako bi njegov label to voleo)...samo je izvikani DJ..

Surfer 11-06-2011 08:43 AM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 307719)
Ajde sto je No.1 na Dance Chartu...nego je No.3 na Official UK singles chartu (prosle nedelje No.5) i penje se jos !!! (Sto je retka pojava ovde..obicno singl udje na chart i odma pocne da pada....prestane da se kupuje)

@ Vasko - Deadmou5 je imao samo jedan "hit" do sada....on ne vazi za komerc artistu (iako bi njegov label to voleo)...samo je izvikani DJ..

Znam, ali čim si u Top10 dance charta si u Top 20 Singles-a a kad si prvi onda si u Top 5 singles-a.

Nevjerovatno je koliko je dance muzika preuzela primat i to u cijelom svijetu.
Osim u zemljama Srednje afrike i Hrvatskoj gdje većina eminentnih izvođača snimaju svoj najnoviji pop-rock album u stilu Parnog Valjka iz 1987. i čude se što su prodali 18 CD-a.
Prestrašno koliko je loša muzika u HR i kakve gluposti snimaju naši pjevači i onda još pričaju kako prodaja ide loše i kako nemaju nastupa i čudom se čude.
Unf*****gbelievable

Pa onom klincu koji je pobjedio na jednom našem talent šou naprave album i pjesme za koje bi Miki Jevremović rekao da mu malo zvuče staromodno.:shock:

Ali to uglavnom završi tako kad se pjevači počnu baviti poslom i produkcijom umjesto pjevanjem:banghead:

Žao mi je samo što ne sudjelujem aktivno sad kad je najbolje vrijeme za dance.
Ali postoje neke naznake da hoću jer neke prilike se otvaraju a unatoč svim mitovima o tome da se ništa ne prodaje prodaja ide odlično i zato ..:wink:

DaBear 11-06-2011 11:16 AM

Quote:

Originally Posted by Surfer (Post 307722)

Nevjerovatno je koliko je dance muzika preuzela primat i to u cijelom svijetu.
Osim u zemljama Srednje afrike i Hrvatskoj gdje većina eminentnih izvođača snimaju svoj najnoviji pop-rock album u stilu Parnog Valjka iz 1987. i čude se ?to su prodali 18 CD-a.
Prestra?no koliko je lo?a muzika u HR i kakve gluposti snimaju na?i pjevači i onda jo? pričaju kako prodaja ide lo?e i kako nemaju nastupa i čudom se čude.
Unf*****gbelievable

Pa onom klincu koji je pobjedio na jednom na?em talent ?ou naprave album i pjesme za koje bi Miki Jevremović rekao da mu malo zvuče staromodno.:shock:

:bravo:

Pogotovo quotes za Parni Valjak i Mikija Jevremovica !!! Tacno 100% !!

ha ha ha ha

DaBear 15-06-2011 04:06 PM

1 Attachment(s)
evo ih producenti koji rade Inu i ostale Rumunske hitove, u njihovom studiju...
Izgleda da ima i malo hardware-a u studiju....he he

Hollywood 15-06-2011 08:36 PM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 307885)
evo ih producenti koji rade Inu i ostale Rumunske hitove, u njihovom studiju...
Izgleda da ima i malo hardware-a u studiju....he he

njihovi bitovi su mi zadali domaci.

A ono sto je interesantno je da od koga god mi se svidi beat na kraju izvalim da ima distresore... Slucajnost ili ne? hehehe

Jel prodaje neko par, kupujem odma! :D

DaBear 15-06-2011 09:42 PM

Quote:

Originally Posted by Hollywood (Post 307905)
njihovi bitovi su mi zadali domaci.

A ono sto je interesantno je da od koga god mi se svidi beat na kraju izvalim da ima distresore... Slucajnost ili ne? hehehe

Jel prodaje neko par, kupujem odma! :D

moze i bez Distressora...

All times are GMT +1. The time now is 12:55 AM.