![]() |
Re: Jos jedan Rumunski Mega hit u najavi !!!
deadmau5 nema hitova? :)
|
Quote:
@ Vasko - Deadmou5 je imao samo jedan "hit" do sada....on ne vazi za komerc artistu (iako bi njegov label to voleo)...samo je izvikani DJ.. |
Quote:
Znam, ali čim si u Top10 dance charta si u Top 20 Singles-a a kad si prvi onda si u Top 5 singles-a. Nevjerovatno je koliko je dance muzika preuzela primat i to u cijelom svijetu. Osim u zemljama Srednje afrike i Hrvatskoj gdje većina eminentnih izvođača snimaju svoj najnoviji pop-rock album u stilu Parnog Valjka iz 1987. i čude se što su prodali 18 CD-a. Prestrašno koliko je loša muzika u HR i kakve gluposti snimaju naši pjevači i onda još pričaju kako prodaja ide loše i kako nemaju nastupa i čudom se čude. Unf*****gbelievable Pa onom klincu koji je pobjedio na jednom našem talent šou naprave album i pjesme za koje bi Miki Jevremović rekao da mu malo zvuče staromodno.:shock: Ali to uglavnom završi tako kad se pjevači počnu baviti poslom i produkcijom umjesto pjevanjem:banghead: Žao mi je samo što ne sudjelujem aktivno sad kad je najbolje vrijeme za dance. Ali postoje neke naznake da hoću jer neke prilike se otvaraju a unatoč svim mitovima o tome da se ništa ne prodaje prodaja ide odlično i zato ..:wink: |
Quote:
Pogotovo quotes za Parni Valjak i Mikija Jevremovica !!! Tacno 100% !! ha ha ha ha |
1 Attachment(s)
evo ih producenti koji rade Inu i ostale Rumunske hitove, u njihovom studiju...
Izgleda da ima i malo hardware-a u studiju....he he |
Quote:
A ono sto je interesantno je da od koga god mi se svidi beat na kraju izvalim da ima distresore... Slucajnost ili ne? hehehe Jel prodaje neko par, kupujem odma! :D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:55 AM. |