![]() |
Re: Control room problem s podom
Quote:
Moja prva i pogre?na razmi?ljanja o postavljanju bin difuzora na cloud su ovdje, ta ispravna ne?to poslije, onako kako ti je NLP napisao ... |
Quote:
Po Boggyjevoj tablici to je ova, http://www.rumski.com/forum/showpost...1&postcount=11 |
1 Attachment(s)
Evo me opet, malo nadolazim, ka?em ja meni treba malo vi?e:D
pa sve lijepo pise 1 udri letvicu 0 nemoj i tako dalje.......a meni bi problem uhhh.... slika mozda malo vara nisu letvice krive kako izgleda na slici :wink: Evo drugari ..pa vidit dali je ok.. |
Quote:
Ok je sad pozdrav bogi |
1 Attachment(s)
Evo kako stigne lova tako se tuku letvice,
|
Samo rokaj :D ... izgleda fino ....
|
uh koliko jos tu posla ima al' polako najgor ih je piliti pa hoblati hebemu......a ako odem na more osta poso kod kuce:confused:
A nema veze i tako radim za du?u .... koliko sam se puta opalio u palac :confused: kada zakivam ... |
Vidim nije ti lako,ali samo da pitam posto ne vidim na fotkama, da li ostavljas neki prostor i koliki izmedju letvica temo gde idu jedna do druge.
pozz |
Teoretski, prostor izmedju letvica ne bi trebao da postoji, tako da ?to manje, to bolje
|
Ne gdje pise 111 znaci tri letvice jedna do druge i nema prostora nikakvoga, nije valjda da sam pogrijesio:banghead:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:07 AM. |