![]() |
Re: Adam a7x port noise (zapravo cijela AX serija)
Quote:
|
haha ako je Zagreb u pitanju, lako cemo za to...imam dobrog prijatelja u Zagrebu.. :da:
|
Kako stoje stvari nema nista od retro-fittinga ili kako se vec zove...
Zvali su me iz distribucije izgleda da imaju problem sa carinom, da postoji rizik da carina bude ogromna za ponovni izvoz i uvoz ... Ja da platim tu carinu necu i to je to ... Ako se tako zavrsi, ja sam zavrsio sa Adam-om za sva vremena (kao i sa Rode-om), ne zato sto su losa firma naprotiv, nego zato sto smatram da su trebali da sve detaljno ispitaju pre nego da puste u prodaju. A 900 E za nase standarde nije malo, koliko kosta par A7x, narocito za jug srbije, gde ljudi ne mogu da nadju posao od 150 E mesecno. Trebalo je da kupim KRK VXT6, ili nesto trece ... Mada pre bih radio na A7x sa port noise-om, nego sa KRK-om |
ja mislim da se za to ne placa carina jbt? kontam da samo hoce da ti uzmu pare za postarinu il neko sranje, veruj mi! ja u svajcarskoj ne moram nikom da placam carinu za to itd itd...i ako neko mora da plati, onda sam distributor al tebe za to savrseno treba da boli djoka, zar ne? Kakva debilnost.
|
Quote:
|
kako komplex kaze...pa to nije tvoj problem sta ne? ti si dao zvucnike adamu/kog god je on angazirao u srbiji da ih uzme i salje...i sta, uzeli ti zvucnike pa skontali ovo pa ti rekli da im se ne isplati slat? to je jebeno suludo :confused:
a meni bas u ponedjeljak stizu sedmice:gaah: vidjecemo sta ce meni rec kad ih zovem da mi dodju retrofitat |
Quote:
|
Quote:
Nisu ih jos uzeli! Danas su me zvali iz Audio Pro-a, znaci Artist cela ta kompanija, razgovarao sam sa neke dve zene, traze nacin kako da izvezu zvucnike napolje a da zaobidju placanje carine! Christian iz Adama me je zamolio da se strpim par dana da vide kako ce i sta ce... Lako je reci da sta to mene briga, i treba da bude tako...Al ljudi ovo je Srbija, ovde SVE MOZE !!! Tako da ako recimo necu da platim carinu necu da dobijem retrofitiranje, artist nece da plati carinu, Adam ne znam sta ce da urade i to je to, nikom nista |
adam je reko da snosi troskove retrofitanja..u to sada spada i carina..radi toga sam i narucio zvucnike. vidjecemo sta ce napraviti.
a lijepo sam pito christiana dal je moguce da mi dostave jedan sredjen primjerak pa me odjebo...e sad ima da sredi ovo kako zna i umije. mislim da nam nije velika neka razlika u nacinu na koje hrvatska i srpska carina funkcioniraju pa i ja ocekujem istu dramu. |
Quote:
Ipak ja mislim da je Hrvatska malo naprednija po tom pitanju od Srbije Edit: Bornaa, ti si stvarno kamikaza :D Trebalo je da sacekas Komplexa za retrofirane zvucnike! Em bi te izaslo jeftinije, em ne bi imao problema, em su mu zvucnici skoro novi! |
All times are GMT +1. The time now is 02:13 PM. |