![]() |
Re: Double overheads
Quote:
:kesa: tnx man! Da, pa dobro, niko ne kaze da se desi cudo, ali bas to sto kazes cika Arthuro, tranzijenti, imam utisak da sve lepse prolazi u mix...za 5%...ali tih 5% bi u hardveru kostalo brdo para...:~)))) U osnovi je mozda ovo bitnije za dalju obradu na grupama i masteru. Kompresori mozda nekako bolje reaguju na ovo... I da, nije puno vremena...par minuta... |
Ovde je "over"head ispod??
<iframe title="YouTube video player" width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/ggN-HKq3FG8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Osim toga ovaj basista $#%@govor mrznje^%$%#~*& kontrabas! |
Točnije, u Cubase-u (petici, ne znam kako je u starijima) je ovako:
Ako shift+klikneš na output kanal i odabereš recimo "mono out 4" onda će slijedeći odabrani kanal on postaviti automatski na "mono out 5", pa slijedeći na "mono out 6" itd... Ako shift+alt+klikneš na output kanal onda sve odabrane kanale postavi na taj koji si odabrao... |
da, ovo što sam ja pričao se ipak odnosi samo na grupe a ne na output kanale. Dakle, selektovanje kanala - shift plus output group channel - i svi idu u nj. Za bus, odnosno master outpute idete ovako kako je shot napisao
|
All times are GMT +1. The time now is 02:09 AM. |