![]() |
Re: Traka - snare..!
Insane, ostavio sam dovoljno dugo da ljudi procitaju (do 5 ujutru), iako je bio skroz offtopic, a trebalo je malo srediti, obrisao sam i svoje i druge... Sorry, nista nije bilo upereno protiv tebe, pokusao sam malo da ocistim...
Vaso , Revox je sasvim u redu. Traka je ganc nova i jedan je od najboljih izbora za ovaj tip uredjaja...uostalom, zaboravi... UAD je cool, ali je cool imati u dzepu 350$ za plug i dovoljno karti da ga potera na dovoljno kanala... U pravu si, kada je lobotomija u pitanju, i zao mi je sto neki ljudi imaju panican napad manije kada se ovako nesto pomene a razlicito je od drugih misljenja... Po DaBearu sam glupost, provokacija i mrmot. Hvala cika Zoki. Od sad cu samo semplove da koristim. btw, postujem tvoj rad. |
Eto ga vasa opet u melodrami. Došo dečko na temu koja ga ne zanima, malko se proseravao, pa pokušo da proda spravu, pa ga boki opomenuo, na šta je ovaj odma digo drvlje i kamenje. EJ i to u tuđoj temi bez ikakve veze. Opet nastane haos, uključe se ovi koji jedva čekaju neko proseravanje, i ja lepo iskuliram i pošaljem upozorenje da se ljudi dozovu pameti. I kako se to nastavilo možeš i sam da vidiš. A ti ako stalno tražiš izgovor da sa foruma odeš i smeta ti kurta i murta po bilo kojoj drugoj osnovi, majku mu, ja te više ne mogu moliti i objašnjavati. Praktično na SVAKOM prethodnom banovanju imao si neku ulogu zaštitnika jadnih i mučenih pa onda banovanih "neistomišljenjika".. mislim daaaj, stvarno se od tebe očekuje više..
Eto ako ti toliko ne prija "diktatura" "jednoumlje" i "teror" nad proleterijatom genijalne misli i još veće druželjubivosti i progresivnosti, onda jebiga, teško te mogu ubediti da ostaneš. A sam znaš da mi je krivo što tako rezonuješ. jbg. |
|
All times are GMT +1. The time now is 03:26 PM. |