![]() |
Re: kafici i diskoteke protiv SOKOJ-a !!
Quote:
jedna koje nece nista da placa i drga kojoj je pun ocin doskocica rezima kako da "protrese krosnju" pa sta popada... Ja smatram da treba da se placa, ali da se mora uzetu u obzir sledece: Rezimska statistika (obicno to "rezim" koriste oni koji nisu rezim, a tek mi od njih kiselo udari...) kaze da je ovde prosecna zarada oko 300e. :confused: A ja bih voleo da znam kolika je prosecna zarada ako se u obzir uzmu najvise petocifrene zarade...? Mislim da je katastrofalan podatak u pitanju... Ispod 200e...!!! U takvim uslovima, koliko treba da je naknada za ovo? Isto kao i tamo gde je plata 1500-2000e...? Puna usta "malog" biznisa, a isti pod najgorom salvom sa svih strana! |
Prosecna plata u Srbiji je u decembru mesecu 2010. godine bila 39.580,00 dinara, odnosno 370 eura :) .. Ne znam na sta se odnosi ovih 200 eura gore pomenutih :)
|
Quote:
Ako procitas text, bice ti jasno.:wink: Ta prosecna plata od skoro 39.580,00 je "prosecna" jer se u obzir uzimaju platurine poslanika, direktora javnih preduzeca, gradonacelnika i ostalih raznih stranackih namesnika od 200, 300 i vise stotina hiljada dinara...!!! Dakle, ja samo kazem, hajde da obracunamo kolika je prosecna plata u zemlji, ako se u obzir uzmu samo plate ciji neto iznos ne prelazi 100.000din. Verujem da je ubedljivo najvise ovakvih plata ! Onda ces vrlo lako doci do onih tragicnih 200-tinak evra... Da ne kazem da je i to optimisticno... |
Quote:
pozdrav bogi |
Quote:
Pozdrav :) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Ukratko... slazem se sa tvojom pricom.... ali PIO je osnovni nacin resavanja penzije u ovoj drzavi jos uvek, nije napravljen nijedan bolji jos uvek, tako da izbegavanje tog "loseg" nacina nije resenje a da pri tom ne dodje bolji... jer najgore da nema ni jednog, sto je sad cinjenica u velkom broju slucajeva. Quote:
pozdrav bogi |
Quote:
Pozdrav |
Quote:
Ali barem taj neko moze biti siguran da ce nemastina biti samo njegova kada dodje vreme za to, a to mu je poslodavac "zaboravio" da kaze. Quote:
pozdrav bogi |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:18 PM. |