![]() |
Re: my biggest YT hit :)
Lepo si uradio Arthure, pravi je hit ovo, a verujem da je bila najveca zajebancija sakupiti ovu estradu za snimanje spota nego sve ostalo zajedno :)
a znam ja koja je zezancija kada dobijes haos od vokala, sa ovakvim i onakvim usnimcima, pa hajde odradi posao .. :banghead: ali gledanost i ove brojke same kazu sve.. P.S. Fabfilter paket je cudo, slazem se :wink: |
I kritika je, kao i necije delo, podlozna kritici, jer je i sama delo.
|
Quote:
pozdrav bogi |
Quote:
|
Quote:
Ali zanima me sama produkcija, i unapred se izvinjavam što ću da ispadnem glup u društvu (pošto pitam gluposti :ups:). Zašto dva setupa za snimanje vokala? Malo insajderskih priča nije naodmet :) Pozdrav, Vasa |
Eto Big Bockie i dalje tvrdi da ja pljujem cisto pljuvanja radi...
Quote:
Moja kritika je upucena sa stanovistva slusaoca a ne kolege. Na moj post Arthur je kulturno odgovorio da je misljenja da je to zanrovski zahtev, i postujem iako se i dalje ne slazem da to tako treba da se radi, ali nisam napadnut da nisam kompetentan da dajem takve kritike. Iz tog razloga mi nije jasno zasto me onda drugi ljudi napadaju. Da ne imenujem, jedan clan je postavio svoju pesmu, svoj rad, i dobio kritike (konstruktivne!) sta ne valja, izmedju ostalog da su previse kompresovane gitare, i to je ok. Ali kad se uputi kritika nekom ko nije amater onda drvlje i kamenje krene da se baca, ne razumem. Izazvao sam svojim postom suvise offtopica, izvinjavam se pokretacu teme, saglasan sam ako ne prilice ovoj temi da moderatori pobrisu sav visak mojih postova. Moja je greska sto sam zapoceo temu o hifi-ju tamo gde mu nije mesto,gde se muzika i pravi, mada je to apsurdno, ali dobro sad. Pozdrav, nastavite sa hvaljenjem tamo gde ste stali. |
Quote:
Arthur je vec pomenuo da je imao problema, a to sa cime je snimljeno nema ama bas nikakve veze , moze da bude snimljeno sa najskupljom opremom na svetu pa opet da ne bude kako treba, na to mogu da uticu drugi faktori kao na primer prostorija u kojoj je snimano a koja igra veoma bitnu ulogu za kvalitet samog snimka, zatim moze da se desi da jednostavno vokal ne pije vodu uz odredjeni setup i jos nekih faktora koji mogu biti bitniji od imena opreme sa kojom je snimano A opet sdruge strane moze se desiti da sa opremom low end-a jednostavno dobijes savrsen usnimak, pravilo je da nema pravila, a svaki procenat"boljeg" se u hi end opremi broji hiljadama eura.. Pa ko kako voli :) Uklopiti sve to u mixu i napraviti da se "ne primeti" kako je arthur rekao je tesko Sent from my iPhone using Tapatalk |
jos jedan off ,izvinite
sta ti konkretno smeta kod tih 'prekompresovanih' snimaka tj ogromnog dela nove produkcije? Ako ti je 'preglasno je' jedini argument i nije neki - smanji malo Ako ti smetaju npr lejerovani 'prekompresovani' kikovi ,snerovi ,klepovi hetovi koji su izgubili i poprimili potpuno neki 'neprirodan' karakter je druga stvar ali opet ne mozes da kazes da ne valja jer se tebi ne svidja ..meni razbijaju monotoniju ,razbude me itd u sustini dobijem ono sta mi je i trebalo(isto pricam kao slusalac) I ne slusam muziku da bi pravio kritiku u glavi i rekao ovaj zvuk nije cist ..mozda i nije cist ali ako se uklapa u sve ostalo meni je odlicno .. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:45 AM. |