Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   opet Rumunski DJ ima hit !! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=35918)

Znak 01-12-2010 10:33 AM

Re: opet Rumunski DJ ima hit !!

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 292457)
eto ! I ti se prodade...za pare !!!

Sad ce da te se odreknu svi sa Rumskog !!!

:D

Pa nije ovo forum B92.

Arthur 01-12-2010 11:41 AM

Quote:

Originally Posted by Hollywood (Post 292297)
Ma to je shatro sa bendom, donesu apc40 i 2laptopa i on ''pusta'' muziku. U svakom slucaju to zadovoljstvo kosta te pare. Pusta 3pesme koje ima u verzijama od po 10min i onda jos par hitica izmedju i to je to.

Ko placa? Kada bih ti nabrojao par festivala po svetu koji su nekada bili mnogo kul, a sada bukiraju takve muzicare i takvu muziku. Ali jbg, ljudi to slusaju i radio to pusta pa im se moze.

@Bear - Rusi daju tu kintu, idu svi iz engleske redom, posebno pevacice, samo da je ''live''! Ja sam sada uzeo da smisljam kako ja da napravim lajv. Valja se. haahah

eto, ako ti treba "lajv" tonac, ja mogu, već sam se proslavio u sličnoj kombinaciji sa Sevdahom :da:

Hollywood 01-12-2010 04:44 PM

Trebaju mi igracice, mogu i muske! hahaha

Prodao sam se i radujem se tome :rotfl:

cAAc 01-12-2010 05:49 PM

Ja sam mislio da si(ste) uspeo(li) ,ne da si se prodao.Ne znam mnogo o gramofondzijama ali sam u glavi predpostavio da ste radili slican fazon i eto kao prosle dve stvari.Nisam ljubitelj te muzike ali nema razloga da mrzim zbog toga.

cAAc 01-12-2010 06:05 PM

Quote:

Originally Posted by Hollywood (Post 292499)
Trebaju mi igracice, mogu i muske! hahaha

Prodao sam se i radujem se tome :rotfl:

ne zaboravi da te ljudi u toj dimenziji u koju si upao cene i vrednuju po poslednjoj stvari i mnogo su gori od vecine 'zavidni'h forumasa kad je kritika u pitanju tako da nema opustanja

Hollywood 01-12-2010 07:58 PM

Quote:

Originally Posted by cAAc (Post 292510)
Ja sam mislio da si(ste) uspeo(li) ,ne da si se prodao.Ne znam mnogo o gramofondzijama ali sam u glavi predpostavio da ste radili slican fazon i eto kao prosle dve stvari.Nisam ljubitelj te muzike ali nema razloga da mrzim zbog toga.

gramophonedzie su mnozina, ali ja sam sam. Veruj mi da odlicno zanm kako se stvari vrednuju, tako da vredno radim i trazim sta cu matoro opet da pokradem ;)

boggy 01-12-2010 08:03 PM

Quote:

Originally Posted by cAAc (Post 292514)
......... i mnogo su gori od vecine 'zavidni'h forumasa kad je kritika u pitanju tako da nema opustanja

Po mom skromnom subjektivnom misljenju zavidni forumasi su najgori na svetu ali srecom nisu mnogo ubojiti.... ako su uopste

pozdrav

bogi

cAAc 01-12-2010 08:37 PM

Quote:

Originally Posted by boggy (Post 292537)
Po mom skromnom subjektivnom misljenju zavidni forumasi su najgori na svetu ali srecom nisu mnogo ubojiti.... ako su uopste

pozdrav

bogi

slazem se sa tobom ,uopste jedna od ruznijih ljudskih osobina ..mada se i dosta puta izvrne sve ..u svakom slucaju sporazumeli smo

Nije to kradja ,to je tako danas ..evo slusam dubstep ..tu se ni ne gleda sta je staro ili novo ,ne gleda se zanr ..sve se remiksuje

disco violence 02-12-2010 09:24 AM

Kako on moze,a ja ne mogu????

All times are GMT +1. The time now is 11:53 PM.