![]() |
Re: Studiji sa trakasima...?
Quote:
http://www.rumski.com/forum/showpost...1&postcount=31 Quote:
I na posletku se sve ipak svodi na "sviđa mi se - ne sviđa mi se" :wink: I da - ladno sam se zajebao kad sam verziju koja mi se više dopada protumačio kao "traku" :) Hehe, ali sam bar nešto rekao. Uostalom, kao što sam pričao u pomenutom drugom threadu - ne postoji "bolje" i "lošije", postoji samo "drugačije". I zavisi od svega i svačega (magnetofona, trake, štelovanja)... Pozdrav, Vasa |
Da, sad i ja vidim da bi bilo logicnije da je tamo ova diskusija... Jbg... Ali sta je tu je , ne mogu sad da drndam to...:rolleyes:
Dakle eto jos jedan mali kucni studio koji ima obican B77...:D |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
:D |
Ako je do mog ukusa, Libar je trebalo da zvuci ovako, mnogo mi se svidja :D
|
Quote:
cuvaj pare! Savet - kad god hoces nesto da pazaris, tu lovu sakrij negde ! Posle par godina ce da se nakupi i dobro ce ti doci (umesto da tad pokusavas da rasprodas neki krs od opreme koji NIKOME nece trebati !!):wink: |
Ma cuvas pare , stalno nesto zicas, krpis, jebavas... Ovako bar mogu klince sutra da smaram: "A sto sam ja imao...(pun q* opreme), pa vi nemate pojma...!"
:lol: |
Quote:
bemli ga kakva je to satisfakcija... izvinte ja u prolazu pa nisam mogao da izdrzim... brisite ako je offtopic ili sam sve pogresno skapirao :) pozdrav bogi |
Au al ste svi nesto ozbiljni... Ispadoh najgori od sve dece...:D
|
All times are GMT +1. The time now is 01:02 PM. |