![]() |
Re: ?kolovanje za ton
Quote:
|
Evo, cika Arthur nas je demokratski sklonio da neko slucajno ne vidi...:D
SAJ je jeftiniji od SAE...!:D |
joj ljudi ja bih voleo upasti kod vas u studie samo da posmatram sta radite i kradem kolko mogu znaje ne treba mi SAE ..! to bi bila extra pomoc! pa i platim cevape i pice hehe i dodajem kablove :))
|
Quote:
Ako toga nema, ne pomaze ni Vidovita Zorka. |
Quote:
Pa cuj, meni je nekad muka kad vidim da ni kabl neko ne zna da mota. Ali stvarno! Povedem ponekad klince neke, asistente, kad radim i lik mi jednom kaze 6 minuta posle svirke "ja spakovao kablove...!" Ja pakujem mixer jos i reko' do yaya, dobar mali, kad ja do bine a u torbi za kablove spaghetti bolognese...:banghead: A kad sam ja bio klinac nerviralo me kad posle koncerata moram da motam,ali vidis, isplatilo se,sad ja mogu da kenjam klincima kako se motaju kablovi...:D Isao sam i po sendvice,cigare,pivo,motao kablove,vuglio panele iz jednog u drugi studio,stalke isto,nekad je toliko bilo posla da sam u pauzama dremao na stolicama u gledalistu... Boze kakav mir...:da: |
Re: SAE Belgrade
Quote:
|
Re: SAE Belgrade
Cena je posebno zanimljiva u kontekstu prosecnih zarada ton majstora na ovim prostorima... Malo porazavajuci ugao, makar neko bio mlad, talentovan i pun k'o brod. Vracamo se na 'balcan reality', kao i sa software temom. Lepo je kupiti Cubendo + par kila vsti-a od prve plate, kao sto to rade kolege u 'svetu', ali ovde svi znamo kako stvari stoje...
|
Skola
Ok, stize jedna od skola za audio... kilavo i misticno ali stize, kao. Drugari, jasno je da je iskustvo nesto sto je nezamenljivo u svakoj sferi posla i da prava skola tek dolazi kad (i ako :( ) udjete u posao ali bih voleo da cujem vase misljenje oko toga gde bi bilo "pametno" otici i upisati skolu koja se bavi audio temama.
Veliki pozdrav! |
Re: Skola
Samo da podsetim: već postoji tema koja obrađuje tu problematiku:
http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=35011 Pozdrav, Vasa |
Re: Skola
Ups, zaboravih na tu temu :( ... sori.
|
All times are GMT +1. The time now is 02:37 PM. |