![]() |
Re: Lexicon PCM Native Reverb
Quote:
On topic, nisam probao plag, za mene je reverb vise za igranje nego efekat za popravke, tako da mi ti "skupi" ne igraju neku preteranu ulogu. |
Ja sam bas zbog reverba sa kojim nikad nisam bio zadovoljan prestao da radim, ali sad sam dobio volju... a sta je i kako je..slusam vas ajkule:wink:
|
Quote:
Nije bilo upuceno tebi ivane, samo quote-ovano. Nisam ni mislio grubo prema nikome, sori svi! :ups::) Rekao sam vec na 1 ili 2 strani da mi je ovaj lexicon na prvo cackanje bio ok. Sad mi je isto ok! Nalazim ga za upotrebljiv plag i vise od toga! Nije vazno lici li na 'pravog' lexa... Posto nemam prilike da uradim a/b test, onako na uho lici sto jes-jes, a sad je li identicno nije mi ni bitno :) Samo me u trenutku taklo kako ljudi imaju tendenciju da pljuju po svemu i svacemu sto je 'besplatno'... Da kupe, ili da se ogradim (ja kupim) ovaj reverb, ne po pravoj cijeni vec za lupam 150e, malo bismo zasukli rukave i dosli do zakljucka da uopste nije los. Nebitan je ovaj reverb u toj prici, tako je za sve... BTW u novom mixu za bend kome radim album potpuno OK lezi Lexicon PCM reverb, meni je milo sto postoji.:D Pozz |
Oglasi su prepuni lexicona i ostalih hardware reverbova...
:) |
plug je brooka. lezhe maltene u sve ko pretop u lepinju
|
Al zato Softube-ov CL.1B iako dostupan "besplatno" ubijaAAAA !!!!
|
Posle raznih sr...nja bio sam prezadovoljan altiverbom kada sam sklopio sve kockice za sta mi je trebalo par meseci,shvatio sam da osim ljudi u struci niko ne provaljuje da je software reverb a kamo li oni kojima snimam stvari,sada mi je drago jer sam siguran da ce i ovi iz struke kad budem spakovao ceo mix morati da se napregnu,da ne pominjem stare majstore ovog zanata koji ce sigurno sa smeskom da trpaju ovo luce u mix i smejati se manje iskusnim kolegama koji se dive "pravom" lexiconu,a znam i za one koji su se divili altiverbu!!!Bash bih voleo recimo da cujem neki recimo Simpragin mix sa ovom stvarcicom i da vidim da li ce iko da kaze kako mu je los reverb u pijesmi!!!!8-)
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden"> |
Ako je dobar reverb, bice dobra i pesma:D
|
Quote:
|
Axaxaxax,ako je dobar bubanj kupus ce bolje da svetli,axaaxaaxaxa!!!!
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden"> |
All times are GMT +1. The time now is 08:33 AM. |