Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Lexicon PCM Native Reverb (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=32458)

kejkz 02-02-2010 04:01 PM

Re: Lexicon PCM Native Reverb

Quote:

Originally Posted by Everlast (Post 270896)
imam i zivot pored toga:D

E sad si slagao!

On topic, nisam probao plag, za mene je reverb vise za igranje nego efekat za popravke, tako da mi ti "skupi" ne igraju neku preteranu ulogu.

Mogli 02-02-2010 06:20 PM

Ja sam bas zbog reverba sa kojim nikad nisam bio zadovoljan prestao da radim, ali sad sam dobio volju... a sta je i kako je..slusam vas ajkule:wink:

Rhino 02-02-2010 09:24 PM

Quote:

Originally Posted by Ivan (Post 270890)
Pa dobro nemoj da si toliko grub:) Svi mi volimo da "otpakivamo":wink: .. ja sam uzivao da otpakivam spl bundle .. kao i soft tube :da:

Nije bilo upuceno tebi ivane, samo quote-ovano. Nisam ni mislio grubo prema nikome, sori svi! :ups::)

Rekao sam vec na 1 ili 2 strani da mi je ovaj lexicon na prvo cackanje bio ok. Sad mi je isto ok! Nalazim ga za upotrebljiv plag i vise od toga! Nije vazno lici li na 'pravog' lexa... Posto nemam prilike da uradim a/b test, onako na uho lici sto jes-jes, a sad je li identicno nije mi ni bitno :)

Samo me u trenutku taklo kako ljudi imaju tendenciju da pljuju po svemu i svacemu sto je 'besplatno'... Da kupe, ili da se ogradim (ja kupim) ovaj reverb, ne po pravoj cijeni vec za lupam 150e, malo bismo zasukli rukave i dosli do zakljucka da uopste nije los. Nebitan je ovaj reverb u toj prici, tako je za sve...

BTW u novom mixu za bend kome radim album potpuno OK lezi Lexicon PCM reverb, meni je milo sto postoji.:D

Pozz

MD 02-02-2010 09:37 PM

Oglasi su prepuni lexicona i ostalih hardware reverbova...

:)

InsaneEyes 02-02-2010 09:56 PM

plug je brooka. lezhe maltene u sve ko pretop u lepinju

alen 03-02-2010 07:38 AM

Al zato Softube-ov CL.1B iako dostupan "besplatno" ubijaAAAA !!!!

serbianzoro 03-02-2010 10:38 AM

Posle raznih sr...nja bio sam prezadovoljan altiverbom kada sam sklopio sve kockice za sta mi je trebalo par meseci,shvatio sam da osim ljudi u struci niko ne provaljuje da je software reverb a kamo li oni kojima snimam stvari,sada mi je drago jer sam siguran da ce i ovi iz struke kad budem spakovao ceo mix morati da se napregnu,da ne pominjem stare majstore ovog zanata koji ce sigurno sa smeskom da trpaju ovo luce u mix i smejati se manje iskusnim kolegama koji se dive "pravom" lexiconu,a znam i za one koji su se divili altiverbu!!!Bash bih voleo recimo da cujem neki recimo Simpragin mix sa ovom stvarcicom i da vidim da li ce iko da kaze kako mu je los reverb u pijesmi!!!!8-)
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">

OFF 03-02-2010 11:57 AM

Ako je dobar reverb, bice dobra i pesma:D

milos 03-02-2010 12:44 PM

Quote:

Originally Posted by alen (Post 270944)
Al zato Softube-ov CL.1B iako dostupan "besplatno" ubijaAAAA !!!!

Odlican kompresor!!!

serbianzoro 03-02-2010 02:07 PM

Axaxaxax,ako je dobar bubanj kupus ce bolje da svetli,axaaxaaxaxa!!!!
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">

All times are GMT +1. The time now is 08:33 AM.