![]() |
Re: Cubase 5 i Pulsari
Pa majku vam je*em, sta to znaci? Pa jel to znaci da sam ja ceo zivot bio budala koji je radio stalno protiv svojih principa, da sam bio stalno na suprotnoj strani?Pa jesu li mene zatvarali samo zato sto sam vikao: -Ziveo Creamware i DSP revolucija?! Jeste li me zato zatvarali? Pa sta je trebalo da vicem?! Ziveo SB Live?! Slusaj ti, Creamware vas je ubijao ali vas nije ubijao dovoljno. Ja sam njihovu kartu drzao kao ikonu pet godina, i drzacu je ponovo. Necete vi dobiti dokle god sam ja ziv! Ja, moj brat Sandro, i jos nas hiljadu..Pa ko si ti?Pa ti nisi Jakovljevic?Ti si neki veci izdajnik...
:rotfl::rotfl::rotfl: |
Quote:
meni je najprakticnije koristit pulsarove efekte direktno u cubaseu, ali ne kao xtc, nego kao external effects. evo, bas se sad igram s psyq na bubnju (insertirao sam ga direktno u cubaseovu grupu kao vanjski efekt) i prezadovoljan sam kako radi, a bio sam i zaboravio da ga imam. :ups: http://img5.imageshack.us/img5/3761/psyqt.jpg znas da si me sad zainteresira da napravim jedan difolt projekt i da opet pocmem koristit pulsarove efekte. :da: |
Quote:
|
Dragi Sandro, a na cemu miksas? Nuendo? Pulsar?
|
u nuendu/cubaseu u zadnje vrime.
zgodnije mi je. |
All times are GMT +1. The time now is 09:17 PM. |