![]() |
Re: jedan cool studio...
Ja nisam jos merio ali sam se naslusao promena u sobi posle kacenja difuzora.....Na cuvenom trosedu pored difuzora se dobija BLAGI utisak slusanja muzike u nekom manjem hodniku i to nije ni blizu onome sto se cuje u svit spotu.Fluter eho kolje da ne poverujes,tu ne moze da se slusa muzika,narocito kada se fluter primeti a vrlo brzo skontas sta ti tu smeta.
|
|
aaaaa pa ovo je da se razbolis od muke, kada znam da ovako nesto necuuu imati mozda nikad:banghead:
|
http://www.royaldevice.com/custom.htm
Evo dokle su ljudi spremni da idu u konstrukciji i ima li to sve smisla,voleo bih ovako iz slika strucno oko da da svoj komentar.:shock: pozz! |
Quote:
|
Quote:
|
meni je idea opasno dobra lijepa i podrzavam ko ima para neka ga ....
svako ima svoje veselje !!! a ko ima puno para ..moze se u svom sportu puno veselit :D :D :D |
Quote:
Tona outboarda..meni ne smeta (covek se navikne na sve) ali akustika je ovde malo DIY..Auralex (ili sta vec) paneli po sobi...jedna strana outboard od poda do plafona, druga strana stakleni prozori i vrata (koji gledaju na bazen!!) Simetricno - ali zamalo!!! Tu se ionako samo pisu pesme i usnimava...a za to je koma!!! @NLP - "AKUSTICKI OZBILJAN" ??????????????!!!!!! |
Quote:
neka varijanta ultimativnog kucnog studija :) |
Pretera ga bas sa kucnim studiom, studio je taman takav kakav mu je potreban, a to sto ima sve sto i najbolji studio, to je vec njegov problem, ocigledno je da ima stvaralacku krizu :banghead:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:16 PM. |