Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   BRAVO Vladoooo!!!!! Pesma je vrhhhh (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=26897)

zlobisha 31-03-2009 02:05 AM

Re: BRAVO Vladoooo!!!!! Pesma je vrhhhh

Quote:

Originally Posted by serbianzoro (Post 240348)
E,a da li je iko znao da je Vlado izdavao nesto za grcko trziste,snimite ovo!!!:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
<object width="425" height="344">

<embed src="http://www.youtube.com/v/zUsjBlXZ10Q&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></object> :rotfl:

:shock::shock::shock::shock::shock:
:confused:

Dexxy 31-03-2009 02:26 AM

Ljudi preteraste sa zajebancijom bre ....:shock:

STUDIOTON 31-03-2009 10:33 AM

jedna od najlepsih dueta i vladovih pesama .. cisto da se podsetite :)

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/yTbdV3Su7gE&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/yTbdV3Su7gE&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

p.s. odlicna je ova nova

zmaj 31-03-2009 01:58 PM

Eeee... to je pesma!!!:)

Mogli 31-03-2009 02:01 PM

Quote:

Originally Posted by Dexxy (Post 240367)
Ljudi preteraste sa zajebancijom bre ....:shock:

Nije problem u zajebanciji, vec to sto neki ovde ne shvataju razliku izmedju komercijalne, namenske pilot pesme, namenjene za djuskanje po diskotekama i balada sa albuma "Navika" koje su revolucionarne za nasu muziku. Ova nova pesma, je odlicna, uradjena u njegovom maniru (nece valjda biti u fazonu Azre) i ja odmah cujem razliku izmedju njega i ostalih ucenika (Sergeja, Sasa, Dada, etc...) Vlada je jako velik igrac i ruzno je uopste da se ovakva glupava razmisljanja iznose ovde od ljudi kojima je upravo on odavao neke svoje tajne audio produkcije.

Inovative_kg 31-03-2009 02:16 PM

Quote:

Originally Posted by Mogli (Post 240430)
Nije problem u zajebanciji, vec to sto neki ovde ne shvataju razliku izmedju komercijalne, namenske pilot pesme, namenjene za djuskanje po diskotekama i balada sa albuma "Navika" koje su revolucionarne za nasu muziku. Ova nova pesma, je odlicna, uradjena u njegovom maniru (nece valjda biti u fazonu Azre) i ja odmah cujem razliku izmedju njega i ostalih ucenika (Sergeja, Sasa, Dada, etc...) Vlada je jako velik igrac i ruzno je uopste da se ovakva glupava razmisljanja iznose ovde od ljudi kojima je upravo on odavao neke svoje tajne audio produkcije.

Potpisujem ovo :)

vasko 31-03-2009 02:29 PM

a kako onaj lik onoliko lici na njega?

el ono genetski inzinjering il sta?

zmaj 31-03-2009 03:12 PM

Ajde, ajde... sta ste se zapalili... covek kad procita ovo iznad da pomisli da je neko psovao Vlada, a vi brze bolje pritrcali u pomoc... Niko nista ruzno nije reako ni za njega ni za pesmu... i niko ne osporava njegov kvalitet i produkcijsko znanje, koga ima verovatno vise od nas 2/3 zajedno ovde, ovde se radi o licnim ukusima i shvatanjima. Meni licno vise pase ona Navika, nego ovo... i koliko mi je ono kvalitetno (posmatrajuci pesmu kao pesmu) toliko mi je ovo prazno... pa dzaba i svi crnci ovoga sveta da pevaju i tri ameka. E, sad... ne ulazim u to da li je komercijalno ili nije... pa sigurno je da jeste i to je dobro, nikako lose... peva se pod tusem, ono hej ti ti ostaje u malom mozgu...znaci radi, ali cini mi se da je ovaj put to prevagnulo na ustrb same pesme...

balthazaar 31-03-2009 03:20 PM

Quote:

Originally Posted by Mogli (Post 240430)

Sergeja baš i ne bih svrstavao u koš učenika, a ni klonova Vlada Georgijeva...Ja lično smatram da je Vlado napravio pomak u našoj pop muzici, tj pokrenuo čitav jedan stil...kao poštovalac Vlada Georgijeva bih prosto volio da ga čujem u nekoj malo drugačijoj formi (ne mislim na na HC, ni hevi metal formi) već nekoj , ipak njegovom stilu bliskoj, ali sa malo drugačijim aranžmanskim i interpretacijskim rešenjima...

Još nešto, prijatelju, ja se lično ne pronalazim u tvom komentaru o "glupim razmišljanjima", ali ti moram sugerisati da je to jako ružno što si rekao...svako ovdje iznosti svoje mišljenje (ovo je forum otvorenog tipa) i prosto je ružno nečije razmišljanje prozivati kao glupo, pa makar ono i takvo bilo, jer ništa, dragi gospodine Mogli, ovdje ne garantuje da je tvoje razmišljnanje "pametno" osim tvog djelimično drskog posta - što i nije baš neka garancija!

balthazaar 31-03-2009 03:30 PM

Quote:

Originally Posted by balthazaar (Post 240457)
Sergeja baš i ne bih svrstavao u koš učenika, a ni klonova Vlada Georgijeva...Ja lično smatram da je Vlado napravio pomak u našoj pop muzici, tj pokrenuo čitav jedan stil...kao poštovalac Vlada Georgijeva bih prosto volio da ga čujem u nekoj malo drugačijoj formi (ne mislim na na HC, ni hevi metal formi) već nekoj , ipak njegovom stilu bliskoj, ali sa malo drugačijim aranžmanskim i interpretacijskim rešenjima...

Još nešto, prijatelju, ja se lično ne pronalazim u tvom komentaru o "glupim razmišljanjima", ali ti moram sugerisati da je to jako ružno što si rekao...svako ovdje iznosti svoje mišljenje (ovo je forum otvorenog tipa) i prosto je ružno nečije razmišljanje prozivati kao glupo, pa makar ono i takvo bilo, jer ništa, dragi gospodine Mogli, ovdje ne garantuje da je tvoje razmišljnanje "pametno" osim tvog djelimično drskog posta - što i nije baš neka garancija!

p.s.

Da je neko uzeo stvarno da pljuje po Vladu, ja bih , eto prvi stao da ga branim ( heheheeh, ako Vlado ovo pročita - stvarno će moći mirno da spava :D:wink: znajući da ću ga JA uvijek braniti :D) Niko nije popljuvao pjesmu! Tako da ne vidim u čemu je problem...ovo je sajt o muzici i audio produkciji, a ne sajt Vladovih fanova , tako da je logično da bude i po koja zamjerka,,,,

All times are GMT +1. The time now is 05:44 PM.