![]() |
Re: PT vs. Steinberg \samo konstruktivno/
U Edit Window-u sa desne strane imas da otvoris mali odeljak gde se nalazi ono sto je "pool" u ST, tu su svi fajlovi...
Kako to mislis da Export-ujes?! |
biće da nema offline exporta, niti audio bouncea kao što je u nuednu slučaj kad slepiš ceo fajl od 15 delova u jedan i to lokalno, a on se pojavi kao nov fajl u pool-u. Genijalno kad treba da iščupaš npr iz koncertnog sessiona od 3h bez prestanka samo jednu pesmu i da je teraš negde dalje, sec na svim kanalima levo i desno, bounce, i eto pesme.
|
Quote:
Pozz |
Naravno da ima, obelezis ceo take koji hoces da exportujes, onda sa desne strane gde je "pool", a ovde se zove REGIONS, kliknes desnim klikom i iz menija odaberes Export Regions As Files...
Sto se tice Control Room-a, nema ga pod tim imenom, ali sve sto moze Control Room, mozes i sa PT routing-om... |
Quote:
Neka skracenica za to? I kako da slepis iseckane fajlove u jedan da bih ga exportovao u komadu? Pozz |
Ne slusas me, ne FILE, nego sa desne strane, ako ga nema otvoris ga na malu strelicu, zove se Regions i tu se nalaze fajlovi koje mozes exportovati desnim klikom, pa onda Export Regions As Files...
Ako hoces da spojis take-ove u jedan fajl, obelezis ih i onda Edit-Consolidate i napravice ti novi u Regions, a zadrzace i stare, pa radi sa njima sta ti je volja... |
Slusam...Probacu sutra. Thanx na odgovorima.
Stvar navike..Posle toliko godina sa Steibergom...Ali jednostavan je PT osim tih skracenica.... Ali sve je stvar navike... Btw imam PT 8 i mnogo je bolji od 7.4... Manje trosi cpu, neka moja zapazanja :) PoZz |
Ma sve moze, samo treba provaliti... Na YT su svi zvanicni snimci osmice i odande se sve lepo nauci...
|
Naravno da moze....I dalje neznam shortcut za GAIN...:wink:
|
Kakav GAIN?!
|
All times are GMT +1. The time now is 02:37 AM. |