Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Moji instrumentali... (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=26548)

alek019 29-10-2009 02:10 PM

Re: Moji instrumentali...

Znao sam da ce ti gitarice biti problematicne ali tu sam ja kriv jer ih ne snimam suve pa da posle farbam nego direkt iz GT-8 ofarbane. No nema veze, sta uradis, uradis i to ce biti 100 puta bolje nego kada ja sve to izmesam.

Sa druge strane i u moju "odbranu", ipak je to vise kao neka tema koja ako se pokaze muzicki korisnom i sa nekim potencijalom moze da se naknadno sve ponovo snimi. Iskreno, nije mi ni na kraj pameti bilo da cemo uopste do ovakve situacije doci (ja to silno prizeljkivao, al nisam smeo ni da kazem).

Jos kada bi se nasao neki klavijaturista da to jos malo zacini pa tako udruzenim snagama ko zna kako bi ovi instrumentali mogli zvucati.No necu da kukam i zbog ove saradnje sam vise nego srecan.

Bockie 29-10-2009 02:17 PM

Uh, sad me obavezujes da moram da napravim cudo...:D:D:D

Probacu pa kako ispa'ne...

alek019 29-10-2009 03:31 PM

Prijatelju, ti vidi ako moze da prodje ovako, moze a ako bude veliki problem da probam da snimi gitare ponovo pa da ti to stavim da mozes skinuti. Nikakva obaveza, ovo ne treba da bude teret vec zabava. Ako ne ide nije problem do tebe vec to sto ja nisam odradio posao kako treba i to je jedino sto treba da se zna. Mozda se drugi put unapred dogovorimo sta i kako da se napravi pa mozda ispadne neka lepa muzikica koja tada nije moja nego i moja i tvoja na ravne casti. Ne zelim da prejudiciram ni resenje ni buduce vreme, sta bude bice i ko zna zasto je to dobro.

Flamez 29-10-2009 03:36 PM

ej, hocu i ja u ovaj battle! :) molim da mi posaljete link.
hvala.

alek019 29-10-2009 03:51 PM

Pozdrav, linkovi su kod Big Bockie-a, mogu samo reci da su jos uvek aktivni. Po pitanju daljeg razvoja situacije vezane za ovu muzikicu on sada vodi glavnu rec.Dakle, njegova volja, drugacije bi bilo nefer.

darkstar 29-10-2009 05:52 PM

Big bockie,bravo,tvoj primer je svetao momenat foruma.

Alek,Vladan Vuckovic Paja se covek zove,ukucaj na jutjubu,ima dosta...

Jelic koga spominjes,moze biti Bane Jelic (verovatno je bas taj na koga mislis),ili mozda Petar Jelic (Yu grupa).Od njih imas na jutjubu svasta ako zelis da poslusas,mada naravno uvek je najbolje kupiti disk ...

alek019 29-10-2009 06:21 PM

Pogledacu sigurno. Hvala na obavestenjima.

p.s.
Onaj Jelic sto ja ponesto cuh je Bane.
O svima njima neki drugi put i u nekom drugom thread-u.Sada ovde imamo mnogo znacajniju sitaciju o kojoj treba razmisljati. Ako Big pomogne meni, pa neko drugi pomogne opet nekom drugom i napravite RUMSKI MASTER HELP SYSTEM, gospodo, pa makar se to kasnije sve pretvori i u usluge koje mozete komercijalizovati, kapa dole od mene.Ako i ja mogu nekom pomoci, potrudicu se da to i uradim.

Bockie 29-10-2009 11:14 PM

Uh...
...jos malo...

Evo...

Malo sam ga prepucao,ali to je to, sa onim sto si mi dao,nemam vise sta da mu radim...

alek019 30-10-2009 04:48 PM

Prvo da se zahvalim Big Bockie-u (veliko hvala na utrosenom trudu i vremenu) i evo i da stavim tu muzikicu i na moj sajt

http://www.as-computer-software.com/.../Alek-test.mp3

Zvuci mocnije, to se mora priznati, bunjevi su lepsi, ja to nikako da sam podesim kako treba ili me pak moja sobna (sluske i stubic) tehnika malo vise laze nego sto bi trebalo.

Verujem da je najveci problem Bockie imao zbog nacina na koji su snimane gitare, za drugi put cu napraviti drugacije, jednu verziju muzikice sa CLEAN gitarom a drugu cu ofarbati kako se meni svidja da zvuci u ovoj mojoj kucnoj varijanti. Razlog sto ja snimam ofarbanu gitaricu je sto bilo sta da dodam od software amp, efekata i bojci nikada mi nekako ne zvuci dovoljno snazno.Mozda gresim ali takav utisak imam i to je verovatno moj problem.

Ide ubrzo jos jedan instrumentalcic (nov i taze) pa cemo videti da li i sa njim moze da se napravi nesto ovako. Naravno, potrudicu se da bude prihvatljiviji. Da li ce Bockie opet hteti da ga uradi, videcemo (ako bude imao vremena i volje)

Pozdrav i jos jednom hvala BIG BOCKIE-u, sta vise reci.

darkstar 31-10-2009 12:25 AM

Jos jednom da kazem : bravo big bockie.

alek,a zasto prodajes sve,vidim u oglasima? Nije valjda dotle doslo ?

All times are GMT +1. The time now is 04:34 AM.