Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   LADY GAGA album - (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=26489)

awacs 04-03-2009 05:52 PM

Re: LADY GAGA album -

Quote:

Originally Posted by Eeva_r&b (Post 237157)
ono sto mene vise razocara kad vidim i cujem, je kad ljudi zanemare svoje misljenje i ukus, vec misle onako kako im trenutni trend zapovedi, a sve neistomisljenike proglase zavidnim i ljubomornim budalama....:mad:

Eeva, ako još jednom pročitaš (bar) moje postove na ovu temu primetićeš da ti ova opaska baš i nije na mestu. Hoću da kažem - niko nije pljuvao tebe, uglavnom si ti napljuvala dotičnu Lady GG, a onako usput i njenu publiku. Ne znam ja ni sa kim ni šta ti pričaš.....

Pozdrav

Eeva_r&b 04-03-2009 06:08 PM

drugi deo se nije odnosio na tebe, vec na ljude generalno (a i dabeara bogme), mada mi ovo (vase zajednicko) savetodavno pominjanje mog rada niotkuda i uporedjivanje mog polozaja sa gaginim, radije lici na ono dobro staro 'vi koji imate negativno misljenje o necemu sto je trenutno popularno mora da ste ljuti zato sto niste poznati'....

pa ste osetili potrebu da 'put me back in my place' da ne iznosim svoje misljenje, i guess. :-?

InsaneEyes 04-03-2009 06:34 PM

Quote:

Originally Posted by Eeva_r&b (Post 237163)
drugi deo se nije odnosio na tebe, vec na ljude generalno (a i dabeara bogme), mada mi ovo (vase zajednicko) savetodavno pominjanje mog rada niotkuda i uporedjivanje mog polozaja sa gaginim,...

jaoj koja komplikacija :dance:

moje poredjenje tvojih reklamnih stihova su parabola da nije lose nekad uzeti ni koju kintu jbg, bas si stroga prema svemu

Quote:

Originally Posted by roginator (Post 237041)
e hebiga
..svi mi zelimo biti kinci i veselit se a ne tripati cijelo vreme na ozbiljnost i urbanost..

:mase::trchi:

awacs 04-03-2009 06:55 PM

Quote:

Originally Posted by Eeva_r&b (Post 237163)
pa ste osetili potrebu da 'put me back in my place' da ne iznosim svoje misljenje, i guess. :-?

Ne znam kakvu je potrebu imao Vrač, dok sam pisao meni je u glavi zujala ona Marčelova: "ako hoće? protiv njih - onda budi bolji od njih", ili kako već be?e... već sam jednom citirao pa me HeatMan ispravljao. ..

Pozdrav

Eeva_r&b 04-03-2009 07:05 PM

heheh, ne ne, nisam mislila na tvoju aluziju na reklamu :)

pa ok, jeste kul je uzeti neku kintu, ali se zna sta je roba a sta muzika...
roba nije uzor,nije plodotvorna, ona je jednom prodata i to je to.

a ko veruje da ce studirajuci sta se prodaje uspeti da sustigne i provali trend,uvek ce trcati za trendom, ali neeesrecno!

@awacs - pa dobro, na tome ja vec radim,ali sta je kome 'bolje', to je vec diskutabilna stvar.

Quote:

Originally Posted by InsaneEyes (Post 237166)
jaoj koja komplikacija :dance:

moje poredjenje tvojih reklamnih stihova su parabola da nije lose nekad uzeti ni koju kintu jbg, bas si stroga prema svemu

:mase::trchi:

awacs 04-03-2009 07:12 PM

Quote:

Originally Posted by Eeva_r&b (Post 237174)
pa ok, jeste kul je uzeti neku kintu, ali se zna sta je roba a sta muzika...

Od kolevke pa do groba muzika je ?e?ća roba. Da nije tako ne bi se ni ti sekirala kako da za?titi? svoja autorska prava kod SOKOJ-a, GEME, ASCAP-a American Congerss Libraryja, gdegod. Komponovala bi i pevala za d?. iz čistog entuzijazma i bolela bi te briga za sve. Ali ne bih rekao daje ba? to tvoja vizija...

Pozdrav

Eeva_r&b 04-03-2009 07:33 PM

kao sto uvek kazem, sellable nije isto sto i made to be sold...njeh...

niko ne zeli da mu muzika bude ukradena, cak i ako ima nameru da je samo on slusa do kraja zivota.

ne nagadjaj mi vizije please.... na kraju krajeva, ja ovde nisam ni bitna, tema je muzika lejdi gage, a ne ive i njenih vizija.

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 237176)
Od kolevke pa do groba muzika je ?e?ća roba. Da nije tako ne bi se ni ti sekirala kako da za?titi? svoja autorska prava kod SOKOJ-a, GEME, ASCAP-a American Congerss Libraryja, gdegod. Komponovala bi i pevala za d?. iz čistog entuzijazma i bolela bi te briga za sve. Ali ne bih rekao daje ba? to tvoja vizija...

Pozdrav

Starter* 05-03-2009 01:56 AM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 237122)
Hehehehe, ćuti more, nekada je retko ko znao ?ta znači "stereo", danas retko ko zna ?ta znači "mono". To ti se zove napredak :rotfl::rotfl::rotfl:

@Starter*:
Stvarno, gde si ovo iskopao?

Pa ovde ahahhaha :)

Starter* 05-03-2009 02:02 AM

Umesto da po ko zna koji put u zadnjih godina vodimmo neke rasprave zasto recimo DaBear ne bi pomogao malo Eevi da napravi nesto napolju ili kod nas pa za napolje...kliknem juce na eevin myspace i super zvuci cela prica..a ovde fala bogu masa "bradonja" iz branse i niko da se seti neke saradnje ili pomoci...dajte malo da se aktiviramo i uradimo nesto lepo za promenu..

darkstar 05-03-2009 03:04 AM

Quote:

Originally Posted by alavuk (Post 236989)
vise me zabole za cecu alicia-u (violinski) kljucevi retardirane dragane tj gage i ostale ... sve je to jedno te isto samo zavisi za koje trziste se nameni . vise me ne tangiraju razni radovi vec se koncetrisem na svoj radsto je preporuka i ostalima .

Alavuka za predsednika!!!

All times are GMT +1. The time now is 03:45 AM.