Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Monitoring (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=136)
-   -   ADAM A7 ili ??? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=24870)

Max 31-10-2008 03:39 PM

Re: ADAM A7 ili ???

A shto brate obojica ne napravite onaj mix koji je ivan postavio .... tu ce se najbolje videti i kakvi su monitori i kako vam radi prostorija .... ?

Pozdrav

korenjak 31-10-2008 03:43 PM

zatvaram ovu temu dosta je bilo!!!

:mad:

:rotfl:

awacs 31-10-2008 03:54 PM

Quote:

Originally Posted by Max (Post 223242)
A shto brate obojica ne napravite onaj mix koji je ivan postavio .... tu ce se najbolje videti i kakvi su monitori i kako vam radi prostorija .... ?

Pozdrav

Stvarno bre, HeatMan - obećao si taj miks do kraja ove nedelje, i ni?ta :wink: Ja nisam ni?ta obećavao, ali okačih svoj jo? pre pre par dana. Evo preslu?ao sam i ono ?ta su drugi uradili, i bogami (?to veli Max) tu zaista mo?e da se provali ko ?ta gde na čemu i kako slu?a i čuje. I na kojoj snazi... :)

Pozdrav,

Vasa

HeatMan 31-10-2008 04:36 PM

beringere i novije jamahe ni ne morash da chujesh.. nishta propustio nisi..

Max 31-10-2008 04:58 PM

Ja imam dva drugara .... jednog vec 15 god .... drugog nekoliko meseci .... ( imam jos drugara ali nisu bitni za pricu :) )

Jedan radi na Tannoy ( oni mali crveni pasivni od 100 e ) preko Hi Fi Marantz pojacala u sobi koja zveci ( flutter ) a drugi radi na aktivnim Tapco zvucnicima koji su postavljeni tako da bi se Boggy ju digla kosa na glavi .....

Obojica prave mixeve koji su bolji od 99 % onoga sto se radi u zemlji , a boga mi ni u inostranstvu se ne bi postideli .....

Mislim da je vecina tih tehnikalija manje bitna od samog znanja i navike na odredjene sprave , a od elitizma profitiraju samo trgovci .....

Ne zaboravite da je JAKO bitno GDE ste slusali te monitore ......

Pozdrav

idekius 31-10-2008 05:13 PM

Cuo te mixeve sa pasivnog Reveale-a, koji je usput i najslabiji i najeftiniji Tannoy, ali nisam znao da je pritom povezan na Hi-Fi... :)
A ako se ne varam, kada smo to slushali, rekao si mi da ON nema cak ni bog zna koju kartu, a da nema ni DSP, outboard itd... itd... najobichniji comp + Reveale :D

Porazavajuce po mnoge....

:rotfl::rotfl::rotfl:

Max 31-10-2008 05:23 PM

Quote:

Originally Posted by idekius (Post 223250)
Cuo te mixeve sa pasivnog Reveale-a, koji je usput i najslabiji i najeftiniji Tannoy, ali nisam znao da je pritom povezan na Hi-Fi... :)
A ako se ne varam, kada smo to slushali, rekao si mi da ON nema cak ni bog zna koju kartu, a da nema ni DSP, outboard itd... itd... najobichniji comp + Reveale :D

Porazavajuce po mnoge....

:rotfl::rotfl::rotfl:

Da ..... u pravu si .... soundblaster 5.1 , sa kx om ....... nema outboard .... naravno :)

Pozdrav

awacs 31-10-2008 06:43 PM

Quote:

Originally Posted by Max (Post 223251)
Da ..... u pravu si .... soundblaster 5.1 , sa kx om ....... nema outboard .... naravno :)

... a ni ti ni Idekius se ne usuđujete da nam otkrijete čovekov identitet, pošto biste u suprotnom osećali obavezu da nas posećujete u nekoj psihijatrijskoj ustanovi :shock: :banghead: :rotfl: :confused:

Čemu ta tajnovitost? Dobro je promovisati i hvaliti ljude koji znaju da rade...

U to ime, evo jedne pesme jednog mog benda (Familija) iz 1997. Snimili smo kod Đorđa Petrovića u stanu, doduše Neumannom U87 direktno u Digidesign Session8 i Đorđe ju je odmah smiksao ITB (Intel PC486, Cakewalk, neka tadašnja verzija). Jedino slušanje je bio JBL Control One (da li se neko seća toga?). Ovo nije promocija benda, a ni JBL-a, ovo je promocija Đ.P.

http://www.sendspace.com/file/2ya8e4

Pozdrav

Monroe/Rampart 31-10-2008 07:25 PM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 223245)
beringere i novije jamahe ni ne morash da chujesh.. nishta propustio nisi..

mozes mi rec zasto ne yamahe novije? (hs i msp serije)?
iskreno, nisam ih slusao posto ovdje bas nema yamahi koje mozes poslusat (audo pro, provox, apsolut audio), ali koliko vidim, vani svi koji su na budgetu ispod 1000$ dobivaju za preporuku hs80m...ne zvuci mozda lijepo zvucnik, ali navodno prenosi mix gotovo savrseno...

HeatMan 31-10-2008 10:43 PM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 223244)
Stvarno bre, HeatMan - obećao si taj miks do kraja ove nedelje, i ništa :wink: Ja nisam ništa obećavao, ali okačih svoj još pre pre par dana. Evo preslušao sam i ono šta su drugi uradili, i bogami (što veli Max) tu zaista može da se provali ko šta gde na čemu i kako sluša i čuje. I na kojoj snazi... :)

Pozdrav,

Vasa

zaboravljam na to svo vreme.. a i nemam neshto vremena.. chim ugrabim sat vremena cu da odradim to..

All times are GMT +1. The time now is 08:54 AM.