![]() |
Re: jeftiniji MD3
Quote:
moze li iz hrvatske? |
Quote:
|
Quote:
|
Bio sam u kontaktu sa g'dinom Misom (musicexports) i kupio sam uspesno MD3 za manje od 24h ..
Samo sam poslao novac u Artist NS Leshi .. i dobio sam na mail aktivaciju za MD3 Prijatelj kome sam kupio je jako zahvalan .. a meni je zao sto nisam znao za ovu kombinaciju kada sam i ja kupovao MD3 i platio ga malo manje od 1000 eur .. Veliko hvala Misi i Leshi i Artistu NS, moje preporuke za ostale koji kupuju software uopste |
jos prije 20 dana sam razgovarao sa ekipom artista iz osijeka i rekli su mi da mogu preko njih kupit md3, ali su me cijene koje su objavili na sajtu odvratile.
u biti su sve cijene puno manje nego sto tamo pise...:rolleyes: |
Quote:
http://www.musicexports.com/ kontaktiras ih i sa njima zavrsis .. jako ljubazni i brzi P.S. Ne plasi se , pricaju Srpsko-hrvatski .. nasi bre ljudi :):) |
Quote:
sutra cu ih bas zvat. i lesha me je vec priporuci kolegama. :da: bas sad gledan. ostalo mi je jos samo 8 sati demoa za md3. :( |
Quote:
|
Quote:
ako imas powercore onda mozes instalirat demo i provat odgovara li ti. mozda ces s nekim drugim alatima dobit bolje rezultate. sve ovosi o vrsti produkcije i tvomu nacinu rada. i meni se kod nekih stvari dogodi da sa md3 ne mogu dobit sto zelim (koristim ga tek desetak sati) pa upotrebin neki drugi alat. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:20 AM. |