![]() |
Re: Benassi brothers studio u Future Music
Samo da te usolimo prvo :D
|
Kilazu imam, taman za jedno omanje svinjce.
|
@DaBear -sorry,nisam imala prilike da cujem tvoje radove,nisam bila sigurna kojoj kategoriji stvaralaca pripadas,pa reko',aj da kazem 'muzicar' da ne pogresim,najuniverzalnije mi je zvucalo..elem
hahah..Ne slazem se sa tobom! :) Uopste nije tacno da je nemoguce zaraditi od dobre i iskrene muzike u svetu,i da ona nije vrednovana! Prestani da mracis ljude i ubijas i sebi i njima optimizam:):):) @ ostali : Ovo je neko moje vidjenje,ako 'kog zanima.. Imajte na umu da sam jos uvek mlada i 'napaljena' (kazem to u ne-sexualnom smislu) i mozda cu drugacije gledati na stvari posle par godina. Kada imaju pesme jednako kvalitetne i dopadljive uhu, muzicari/izvodjaci ce uvek naci svoj put do publike i verujem da se sav problem 'neshvacenih i nepravedno ocenjenih' sastoji u tome sto je najteze naci nacin da se objedini kvalitet i dopadljivost u svom stvaranju.. Jer vecina danasnjih stvaralaca vise ne stvara za publiku. Stvaraju ili za pare,ili za same sebe. A ovi drugi najcesce tragajuci za kvalitetom odlaze u krajnosti 'matematicki isplanirane originalnosti' i nepredvidivosti,i dok u preteranoj analitici i pokusajima da naprave harmonsko i produkcijsko savrsenstvo,iz njihove muzike nestanu EMOCIJE koje su ih u pocetku pokretale...A samo emocije su nosilac jedne pesme i poruke,i pokretac tudjih emocija!!!! Ljudi su jos uvek samo pripitomljene zivotinje koje se primaju na strasti i ritam!...Ne postoji muzika za intelektualce koja ce osvojiti svet,jednostavno.Jer je takvih u svetu najmanje! Muzika koja osvaja mase je samo muzika koja ima nesto zajednicko sa masom! A ko kaze da se ne prodaje nekomercijalna a opet dopadljiva i iskrena muzika,primeri iz meni dragog zanra poput India Arie,Amy Winehouse,Erykah Badu svedoce da mozda i ima nekog smisla sve ovo sto iskuckah... Uh..smorih,a vec je tri.Kuku mene jadne. Pozdravljam vas! @Sale - jok,ja se s tobom urotila nisam,za sad samo protiv tebe,jer psujes mlogo u javnosti jbg :-P pusa :-X Quote:
|
Izvinjavam se, mozda sam mnogo mator, a ko je ovaj baja? Mislim za Ramazzotia sam cuo,bez obzira sto se negde i ne vrti. Da, i to jos pre 20 godina. Kazem ja, izgleda da sam bas mator, a mozda cujem i za tog Benasija za jedno 20 godina, ili ranije ako me prodje faza Coldplay-a.
|
ne bih mnogo o benasiju osim da je slicnih stvari bilo i pre njega i posle ,cinjenica je da ih je on 'napucao'
a dobra muzika je 'samo ono sta ja volim da slusam' ,a ne ono sta se prodaje dobro ili drugi vole ne mora cak ni da bude dopadljivo uvetu steta sto turbo folk skoro i da ne postoji i sto niko nece vise da ga radi |
Quote:
|
Quote:
|
Cujem ja i autobus GSB-a kada prodje kraj mene, ali koja mu je registracija, 'bem li ga!
|
Mene najvise nervira kad mi komarac zuji pored uveta, a ne vidim ga.
E, da. Coldplay je smece, dosadni fenseri. I oni i Maroon 5. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:00 AM. |