Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Benassi brothers studio u Future Music (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=24210)

OFF 10-09-2008 01:16 AM

Re: Benassi brothers studio u Future Music

Samo da te usolimo prvo :D

dvuckovic 10-09-2008 01:19 AM

Kilazu imam, taman za jedno omanje svinjce.

Eeva_r&b 10-09-2008 02:18 AM

@DaBear -sorry,nisam imala prilike da cujem tvoje radove,nisam bila sigurna kojoj kategoriji stvaralaca pripadas,pa reko',aj da kazem 'muzicar' da ne pogresim,najuniverzalnije mi je zvucalo..elem

hahah..Ne slazem se sa tobom! :)
Uopste nije tacno da je nemoguce zaraditi od dobre i iskrene muzike u svetu,i da ona nije vrednovana!
Prestani da mracis ljude i ubijas i sebi i njima optimizam:):):)

@ ostali :
Ovo je neko moje vidjenje,ako 'kog zanima..
Imajte na umu da sam jos uvek mlada i 'napaljena' (kazem to u ne-sexualnom smislu) i mozda cu drugacije gledati na stvari posle par godina.

Kada imaju pesme jednako kvalitetne i dopadljive uhu, muzicari/izvodjaci ce uvek naci svoj put do publike i verujem da se sav problem 'neshvacenih i nepravedno ocenjenih' sastoji u tome sto je najteze naci nacin da se objedini kvalitet i dopadljivost u svom stvaranju..
Jer vecina danasnjih stvaralaca vise ne stvara za publiku.
Stvaraju ili za pare,ili za same sebe.
A ovi drugi najcesce tragajuci za kvalitetom odlaze u krajnosti 'matematicki isplanirane originalnosti' i nepredvidivosti,i dok u preteranoj analitici i pokusajima da naprave harmonsko i produkcijsko savrsenstvo,iz njihove muzike nestanu EMOCIJE koje su ih u pocetku pokretale...A samo emocije su nosilac jedne pesme i poruke,i pokretac tudjih emocija!!!!

Ljudi su jos uvek samo pripitomljene zivotinje koje se primaju na strasti i ritam!...Ne postoji muzika za intelektualce koja ce osvojiti svet,jednostavno.Jer je takvih u svetu najmanje! Muzika koja osvaja mase je samo muzika koja ima nesto zajednicko sa masom!

A ko kaze da se ne prodaje nekomercijalna a opet dopadljiva i iskrena muzika,primeri iz meni dragog zanra poput India Arie,Amy Winehouse,Erykah Badu svedoce da mozda i ima nekog smisla sve ovo sto iskuckah...

Uh..smorih,a vec je tri.Kuku mene jadne.

Pozdravljam vas!

@Sale - jok,ja se s tobom urotila nisam,za sad samo protiv tebe,jer psujes mlogo u javnosti jbg :-P pusa :-X

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 216224)
rasplamsalo se nego sta....!! he,he...
ma ljudi, sve je to dobro..svaka rupa nadje svoju zakrpu...
Konkretno, nemam nista protiv Razmazotija....prodao covek 40Miliona ploca...(jel i to spada u kvantitet??) ...ima svoju publiku, pretezno Evropa (oni koji ne pricaju engleski) i Spansko govorno podrucje (sve ploce radi i na spanskom!!) Juzna Amerika..itd
Mora na spanskom - bolje se prodaje nego Italijanski..! (jel se prodao zbog toga..? )

Da li je kvalitetno, ne znam a i ne zanima me iskreno,

A sto se tice moje "karijere"..he,he...koje karijere? Muzicar..?? he, he..pa ja sam bubnjar (zadnji put svirao bubanj pre 25 godina!)...a ovo sa dva prsta nabadanje po sintiju i kut'n'paste job sa samplovima...? jel to muzika?

U (danasnjem) muzickom biznisu sve se zaboravlja nenormalno brzo....to sto si danas neka faca na nekom chartu - sutra sve boli uvo za tebe...koga to zanima??

Kvalitet...cega? Za koga? Zbog cega? Koga briga...uopste?

al sam zacrneo....ufff brate!? a?

LACKY 10-09-2008 03:34 AM

Izvinjavam se, mozda sam mnogo mator, a ko je ovaj baja? Mislim za Ramazzotia sam cuo,bez obzira sto se negde i ne vrti. Da, i to jos pre 20 godina. Kazem ja, izgleda da sam bas mator, a mozda cujem i za tog Benasija za jedno 20 godina, ili ranije ako me prodje faza Coldplay-a.

cAAc 10-09-2008 03:37 AM

ne bih mnogo o benasiju osim da je slicnih stvari bilo i pre njega i posle ,cinjenica je da ih je on 'napucao'

a dobra muzika je 'samo ono sta ja volim da slusam' ,a ne ono sta se prodaje dobro ili drugi vole
ne mora cak ni da bude dopadljivo uvetu

steta sto turbo folk skoro i da ne postoji i sto niko nece vise da ga radi

LACKY 10-09-2008 03:44 AM

Quote:

Originally Posted by cAAc (Post 216243)
ne bih mnogo o benasiju osim da je slicnih stvari bilo i pre njega i posle ,cinjenica je da ih je on 'napucao'

a dobra muzika je 'samo ono sta ja volim da slusam' ,a ne ono sta se prodaje dobro ili drugi vole
ne mora cak ni da bude dopadljivo uvetu

steta sto turbo folk skoro i da ne postoji i sto niko nece vise da ga radi

Turbo folk je otisao u izvoz.

dvuckovic 10-09-2008 03:45 AM

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 216242)
Izvinjavam se, mozda sam mnogo mator, a ko je ovaj baja? Mislim za Ramazzotia sam cuo,bez obzira sto se negde i ne vrti. Da, i to jos pre 20 godina. Kazem ja, izgleda da sam bas mator, a mozda cujem i za tog Benasija za jedno 20 godina, ili ranije ako me prodje faza Coldplay-a.

Cuo si, milion posto.

LACKY 10-09-2008 03:51 AM

Cujem ja i autobus GSB-a kada prodje kraj mene, ali koja mu je registracija, 'bem li ga!

dvuckovic 10-09-2008 03:54 AM

Mene najvise nervira kad mi komarac zuji pored uveta, a ne vidim ga.

E, da. Coldplay je smece, dosadni fenseri. I oni i Maroon 5.

cAAc 10-09-2008 03:55 AM

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 216244)
Turbo folk je otisao u izvoz.

moguce ,tripujem da u Bugarskoj moze mnogo vise sad da se uzme naTFu nego ovde .Mozda je mtv adria kriva sto nam omladina vise ide u rasplakane nasminkane debile nego u tarzane

All times are GMT +1. The time now is 05:00 AM.