![]() |
Re: Hypex UCD 180 HG *MADE IN SERBIA*
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Znas li primer komercijalnog pojacala snage koje ima stabilisano napajanje? Quote:
Audiofili obicno traze, koliko znam, veoma efikasne zvucnike i CEVNA pojacala (2-5W po kanalu)... ali dobro... Quote:
pozdrav bogi |
boggy u cemu se razlikuje ovo pojacalo od ovog recimo http://img21.imageshack.us/i/sansuiaud77x4.jpg/ i jel mozes, molim te, da bacis neke linkove ka literaturi o pojacalima (tipovima itd..)?
thx! |
Quote:
Ovde se govori o zvucnoj slicnosti sa konkretno ovim dole pojacalom Quote:
nesto o klasama pojacavaca mozes naci na wikipediji dole imas linkove za literaturu... Samo imaj u vidu da naziv "class" nema nikakve veze sa kvalitetom!.... pozdrav bogi |
Quote:
Sve je to divno i fino ,dok god pojedine ljude ispunjava lepim...ali ostaje kljucno pitanjie,?????? po kojim putevima, cete ,voziti ovakva vozila... |
Quote:
|
dobar vozac moze i vezanih ociju....sto dovodi do zakljucka da su slike suvise.
|
Quote:
|
ma salim se ja,..predivno sve to izgleda...i drago mi je da deluje inspirativno na ljubitelje kvalitetnog hardvera...
steta sto je trziste zanemarljivo malo.. cestitke svim ucesnicima u projektu , kao i obozavaocima i fanovima istog... |
evo, da osvje?im malo temu, a hvala Ivanu na otkrivljenju ovog proizvođača! :)
daklem,treba mi pomoć :rolleyes: planiram sklopiti ovo pojačalo, pa gledam izlazne toroidne transformatore bih naručio kod nas da ih namotaju, ali nigdje u specifikacijama ne pi?e snaga na sekundarima. točnije,zanima me koliko struje guta ovaj 13-0-13V auxiliary supply, (drugi izlaz,30V, je glavni, amplifier main supply) tnx unapred i long live DIY! |
All times are GMT +1. The time now is 02:47 AM. |