![]() |
Re: Odnos sa klijentima
Rad na sat je lek za sve studijske bolesti :wink: .
Sve moze, i da miksaju sami ( kad vec sam ne umes pa moraju da ti oni pokazu), i da programiraju, aranziraju...ma sve. Samo ih onda zaboli vrat i glava od stalnog gledanja u sat i sabiranja istih :D . Najbolji su oni ( npr. bubnjar ) sto hoce da mu zvuci kao Metallica a on sirot ni kantu ne ume da sutne ko svet a kamoli da svira, a o instrumentu koji poseduje necu ni da pricam. :banghead: |
Quote:
bez veze, ne mozes da generalizujes pricu. mozda je sad u ovom vremenu doslo vrijeme muzicara koji su manje-vise takvi kakvi kazes da jesu ali da radis sa ljudima i da imas takvu sliku o njima to ce svakako da se odrazi i na tvoj posao i na samog tebe... nemoj voliti ali nemoj ni mrziti. a nemoj ni tako govoriti o ljudima, bez veze... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pozdrav |
Stelovanje Geneleca dodje tek posle.
|
ccc, bash vam bodem oci, zar ne ? Nisu mi mama i tata ostavili dovoljno para da opremim studio pa sam primoran ici okolo i slusati ovakve komentare kao ove vase... jbg, zivot je qcka
Sta, jer cete sad svi sa onog topika da se premestite ovde i dalje me provocirate glupostema ? Ma bre, odo ja odavde... |
Nepremestam se ja nigde, ti si se premestio. A to sto pasulj kuvas sa reverbom, to je stvar ukusa, licno vise volim rebarca.
|
Quote:
Htedoh da te pitam ( ali ozbiljno ) na drugoj temi si rekao da si radio Indy .... mozes li nesto vise detalja , koji album , ko je radio .... i koji Pink .... stari ili novi ????? Pozdrav |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:09 PM. |