Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Goran ?impraga (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Odnos sa klijentima (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=23036)

Moritz 24-05-2008 03:42 PM

Re: Odnos sa klijentima

Rad na sat je lek za sve studijske bolesti :wink: .

Sve moze, i da miksaju sami ( kad vec sam ne umes pa moraju da ti oni pokazu), i da programiraju, aranziraju...ma sve.

Samo ih onda zaboli vrat i glava od stalnog gledanja u sat i sabiranja istih :D .

Najbolji su oni ( npr. bubnjar ) sto hoce da mu zvuci kao Metallica a on sirot ni kantu ne ume da sutne ko svet a kamoli da svira, a o instrumentu koji poseduje necu ni da pricam. :banghead:

Danny Lou 24-05-2008 05:08 PM

Quote:

Originally Posted by Viktor car (Post 205367)
to su manje više socijalni invalidi, idioti.

politicari su manje vise devijantni kleptomani, bibliotekari su manje vise povucene osobe sklone mazohizmu kojem pribjegavaju kod kuce sa svim mogucim izopacenim metodama, medicinske sestre su manje vise nimfomanke... itd...

bez veze, ne mozes da generalizujes pricu. mozda je sad u ovom vremenu doslo vrijeme muzicara koji su manje-vise takvi kakvi kazes da jesu ali da radis sa ljudima i da imas takvu sliku o njima to ce svakako da se odrazi i na tvoj posao i na samog tebe... nemoj voliti ali nemoj ni mrziti. a nemoj ni tako govoriti o ljudima, bez veze...

LACKY 25-05-2008 12:23 AM

Quote:

Originally Posted by Bitch (Post 205506)
Vidis, dobar podatak. Jel to znaci da ti uglavnom radis po satu?
Pozzz

Dugo nisam radio na sat, jednostavno nedesavaju mi se tako cesto "pacijenti". A verovatno godinama se izvezbas da odmah nanjusis problematican posao, pa ga i eskiviras. Nekada je bolje neki posao odbit, neprihvatati sve i po svaku cenu.

psionic 25-05-2008 03:19 AM

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 205543)
Dugo nisam radio na sat, jednostavno nedesavaju mi se tako cesto "pacijenti". A verovatno godinama se izvezbas da odmah nanjusis problematican posao, pa ga i eskiviras. Nekada je bolje neki posao odbit, neprihvatati sve i po svaku cenu.

Ah... Kad dodjem do stadiuma da mogu da odbijam posao, jos mnogo 'pasulja cu pojesti'. A cene visoooke, prihodi niskiiii... :wink:

Max 25-05-2008 03:49 PM

Quote:

Originally Posted by psionic (Post 205556)
Ah... Kad dodjem do stadiuma da mogu da odbijam posao, jos mnogo 'pasulja cu pojesti'. A cene visoooke, prihodi niskiiii... :wink:

Drz' se ti tvoje price o reverbima i kupi jos koji dzak pasulja .... potrajace to :)

Pozdrav

LACKY 25-05-2008 04:02 PM

Stelovanje Geneleca dodje tek posle.

psionic 25-05-2008 07:07 PM

ccc, bash vam bodem oci, zar ne ? Nisu mi mama i tata ostavili dovoljno para da opremim studio pa sam primoran ici okolo i slusati ovakve komentare kao ove vase... jbg, zivot je qcka

Sta, jer cete sad svi sa onog topika da se premestite ovde i dalje me provocirate glupostema ? Ma bre, odo ja odavde...

LACKY 25-05-2008 10:41 PM

Nepremestam se ja nigde, ti si se premestio. A to sto pasulj kuvas sa reverbom, to je stvar ukusa, licno vise volim rebarca.

Max 25-05-2008 11:24 PM

Quote:

Originally Posted by psionic (Post 205628)
ccc, bash vam bodem oci, zar ne ? Nisu mi mama i tata ostavili dovoljno para da opremim studio pa sam primoran ici okolo i slusati ovakve komentare kao ove vase... jbg, zivot je qcka

Sta, jer cete sad svi sa onog topika da se premestite ovde i dalje me provocirate glupostema ? Ma bre, odo ja odavde...

Htedoh da te pitam ( ali ozbiljno ) na drugoj temi si rekao da si radio Indy .... mozes li nesto vise detalja , koji album , ko je radio .... i koji Pink .... stari ili novi ?????

Pozdrav

Arthur 26-05-2008 01:34 AM

Quote:

Originally Posted by psionic (Post 205628)

ovo zadnja ti valja! ziv bio :P

All times are GMT +1. The time now is 03:09 PM.