Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Ostali muzički instrumenti i studijska oprema (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=85)
-   -   Rackirani MCI JH500 preamp/eq (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=22309)

Max 02-02-2009 09:15 PM

Re: Rackirani MCI JH500 preamp/eq

Quote:

Originally Posted by roginator (Post 233743)
......
tako da nema zime za MCI kanale i stolove!!!

To su odlicne vesti !!!!

Znamda su u petici i sestici muke mucili sa popravkama ... :(

Znaci , taj u Novom Sadu .... 36 V , originalno sve ?!

Pozdrav

roginator 02-02-2009 09:18 PM

a dodao bih da je mci stol fenomenalan za moderne modifikacije i upgrade

ono sto se meni u obnovi stola mci nije svidjelo su male vrednosti kondenzatora, ali pri rekapingu ti smo rijesili ..to je glavni problem njegovog orginalno muljavog sounda u basu...

doduse velika firma kao MCI na 3500 kondenzatora u 32 kanalnom stolu fino je u ono vreme mogla usdedjet na skidanje vrednostima na kondenzatorima....

onda nisu bili jeftini kao danas... ali koliko znam pazilo se na sve detalje....

isto tako visoka napajanja na +/-38v i +/-36v kasnije radilki su problem stolovima i spprave su se zbog toga kvaile...

kasnije verzije na +/-32v smirile su stol i nije bilo problema :da:

I ZADNJE da postavimo neke razlike ..... LINE IN na BIJELIM i SMEDJIM STOLOVIMA JE JAKO RAZLICIT!!!!!

tako da je slowstar mozda i u pravu!!!! gledao sam sada sheme to su totalno razliciti opampi i drugaciji design...... saznat cu uskoro kada cu radit prvi bijeli stol sn: 022 koji sam dovukao iz NS!!!

isprika sloba ....mozda si u pravu mozda bijeli stol ima los line in...ali zato smedji nema 100% stavise ..udara opasno :da:

roginator 02-02-2009 09:19 PM

Quote:

Originally Posted by Max (Post 233746)
To su odlicne vesti !!!!

Znamda su u petici i sestici muke mucili sa popravkama ... :(

Znaci , taj u Novom Sadu .... 36 V , originalno sve ?!

Pozdrav

ne taj u Novom Sadu Smedji D model radi na +/- 32v i modificirani 15 sada su na +/-18v ...stol radi ko curica

idekius 02-02-2009 09:21 PM

A ni Di-Box nije skup, u krajnjem slučaju... :)

roginator 02-02-2009 09:22 PM

e da ajde kad sam se raspisao samo da kazem razlike izmedju A B C i D verzije stola su ocigledne....ne velike ali ima ih...najvece su izmedju Bijelih stolova koji imaju drugaciji set Opampa za razliku od kasnije smedjih C i D verzija!!!

Braca 02-02-2009 09:22 PM

Hm, ako sam dobro razumeo ti dajes dozivotnu garanciju na nase MCI kanale!!!! Idekius lepo sam ja tebi govorio da necemo imati problema

ELEKTROIVO 02-02-2009 09:22 PM

Sla?em se, MCI ne poseduje nijedno SUPER dugme. Ali svi smo manje-vi?e podlo?ni placebo efektu. Mada, ni placebo nije lo? ako nas ubedi da smo re?ili EQ te da vi?e ne treba da mislimo o njemu, nego da da se posvetimo muzičkim događajima :wink:

Pozdrav[/quote]

kako ne? a BOOST MIX??:D:banghead::D:banghead::D:banghead::confused ::confused::confused:

roginator 02-02-2009 09:25 PM

Quote:

Originally Posted by Braca (Post 233753)
Hm, ako sam dobro razumeo ti dajes dozivotnu garanciju na nase MCI kanale!!!! Idekius lepo sam ja tebi govorio da necemo imati problema

:wink: . pa zar nisi dobio rezervne dijelove kad je stao kanal .... ko zna sta si ti gurao u njega dok se studio pravio :D:D:D

idekius 02-02-2009 09:26 PM

Quote:

Originally Posted by Braca (Post 233753)

Ti!!! Ne prizivaj maler! I dosta vi?e o tim kvarovima! :D

roginator 02-02-2009 09:26 PM

Quote:

Originally Posted by ELEKTROIVO (Post 233754)
Sla?em se, MCI ne poseduje nijedno SUPER dugme. Ali svi smo manje-vi?e podlo?ni placebo efektu. Mada, ni placebo nije lo? ako nas ubedi da smo re?ili EQ te da vi?e ne treba da mislimo o njemu, nego da da se posvetimo muzičkim događajima :wink:

Pozdrav

kako ne? a BOOST MIX??:D:banghead::D:banghead::D:banghead::confused ::confused::confused:[/QUOTE]

hhahahaha dobro pitanje hahahhaha

All times are GMT +1. The time now is 02:04 AM.