![]() |
Re: Rackirani MCI JH500 preamp/eq
Quote:
To su odlicne vesti !!!! Znamda su u petici i sestici muke mucili sa popravkama ... :( Znaci , taj u Novom Sadu .... 36 V , originalno sve ?! Pozdrav |
a dodao bih da je mci stol fenomenalan za moderne modifikacije i upgrade
ono sto se meni u obnovi stola mci nije svidjelo su male vrednosti kondenzatora, ali pri rekapingu ti smo rijesili ..to je glavni problem njegovog orginalno muljavog sounda u basu... doduse velika firma kao MCI na 3500 kondenzatora u 32 kanalnom stolu fino je u ono vreme mogla usdedjet na skidanje vrednostima na kondenzatorima.... onda nisu bili jeftini kao danas... ali koliko znam pazilo se na sve detalje.... isto tako visoka napajanja na +/-38v i +/-36v kasnije radilki su problem stolovima i spprave su se zbog toga kvaile... kasnije verzije na +/-32v smirile su stol i nije bilo problema :da: I ZADNJE da postavimo neke razlike ..... LINE IN na BIJELIM i SMEDJIM STOLOVIMA JE JAKO RAZLICIT!!!!! tako da je slowstar mozda i u pravu!!!! gledao sam sada sheme to su totalno razliciti opampi i drugaciji design...... saznat cu uskoro kada cu radit prvi bijeli stol sn: 022 koji sam dovukao iz NS!!! isprika sloba ....mozda si u pravu mozda bijeli stol ima los line in...ali zato smedji nema 100% stavise ..udara opasno :da: |
Quote:
|
A ni Di-Box nije skup, u krajnjem slučaju... :)
|
e da ajde kad sam se raspisao samo da kazem razlike izmedju A B C i D verzije stola su ocigledne....ne velike ali ima ih...najvece su izmedju Bijelih stolova koji imaju drugaciji set Opampa za razliku od kasnije smedjih C i D verzija!!!
|
Hm, ako sam dobro razumeo ti dajes dozivotnu garanciju na nase MCI kanale!!!! Idekius lepo sam ja tebi govorio da necemo imati problema
|
Sla?em se, MCI ne poseduje nijedno SUPER dugme. Ali svi smo manje-vi?e podlo?ni placebo efektu. Mada, ni placebo nije lo? ako nas ubedi da smo re?ili EQ te da vi?e ne treba da mislimo o njemu, nego da da se posvetimo muzičkim događajima :wink:
Pozdrav[/quote] kako ne? a BOOST MIX??:D:banghead::D:banghead::D:banghead::confused ::confused::confused: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
kako ne? a BOOST MIX??:D:banghead::D:banghead::D:banghead::confused ::confused::confused:[/QUOTE] hhahahaha dobro pitanje hahahhaha |
All times are GMT +1. The time now is 02:04 AM. |