![]() |
Re: Analogni mixer
Mala ispravka,evo sad mi rece covek njegov mixer je A.H.GS3000 tako da ako ti igra ta varijanta javi mu se pozz.
|
A jel ima mozda adresu na SKYPE puno bi bilo lakse za mene
|
1 Attachment(s)
Drugari, kakva iskustva i misljenje imate o D&R Orion konzoli ?
|
Quote:
Jedino da ga nazoves da ga pitas,posto sam ja u guzvi,il mu pusti sms na broj koji sam ti dao pa ga pitaj.... Ja nemam tu adresu.. |
Bas niko... :cry:
|
Quote:
Orion 51-frame with 32 LCRS, 6 dual stereo, patchbay/stands € 32.720,00 (end user price) Orion 51-frame with 32 LCRS, 6 dual ret., patchbay/stands+PowerVCA. € 35.810,00 (end user price) Cena ozbiljna. |
Ma EURODESK 9000 je zakon:D
|
Quote:
|
Ja nisam probao Orion, ali u studiu ''O'' je bio jedan D&R na kome je puno dobrih ploca snimljeno, pa verujem da je dobar mixer.Ako prodajes mixer sa slike ja bih to kupio!
|
orion nije los.....za cijenu za koju ide
Line in mu je odlican BurrBrown INA 217 na ulazima sasvim je OK i cini mi se da je EQ pristojan za tu klasu pulta... ne svidja mi se njegova koncepcija s VCA ( THAT ) po kanalu... zna sumiti, i mic pre mu je u kategotiji ispod kategorije pulta..ALI lako se promjene opampi i udri brigu na veselje.... imao sam priliku kod kolege pogledat kanal iz nutra....sve u svemu OK ali nije spektakl.... :rolleyes: |
All times are GMT +1. The time now is 02:49 PM. |