![]() |
Re: Korg M3
Odlično...ovako je već bolje...ali sad ne vidim kakve ovo ima veze sa Korgom M3?
Ja sam zbog toga svratio na ovu temu...ali u svakom slučaju hvala na prezentovanim snimcima Quote:
|
Quote:
N5,samo bass picked 3,sa dodatim exiterom,eq na mixeru of,pod uslovom da mix bude takav da bass drum bude u ferkvencijama nizi(za sada smo to postigli samo sa modelom sonor performer 22x16 i sada sa Dw collectorom 22x18)...stil ozvucavanja,kao recimo Metallica "Black" album. |
Ovo ispade dokazivanje izmedju Amadeusa na jednoj strani i svih ostalih na drugoj :banghead:
Msm, tema je otisla u skroz drugom pravcu! Nesporan je talenat i kvalitet Amadeusovaca, ali ipak trebamo imati respekta prema starijim i priznatim Muzicarima, pa cak i ne docekali penziju istaknutog umetnika kao sto je cika Sloba i slicni njemu... Ako se ne varam Boki iz Amadeusa je bio na 3k duru, koju bese pesmu pevao? PS: Vidi sad pa ja, nastavljam sa pitanjima koji nemaju veze sa ovim Threado:ups: Aleksandre, hvala na Setupu za nogu i Bass, mada vas nisam cuo uzivo! |
Quote:
inace sve sto ovde pisem je dobronamerno i ja volim da ucim,zato su mi Hrvati nekako blizi,jer se tamo i Matei Dedicu obrusi,ako nije u pravu,a i odmah mi odgovore kada ih nesto pitam..:wink: Meni je samo cilj da svi pozitivno razmisljamo,i guramo prave vrednosti napred. |
Quote:
sto se tice Bokija, na you tube,ukucaj Boki 3k dur :wink: |
Quote:
Pa ima veze,nesto i nama nije tu nije jasno...cela sprava u sobi zvuci dobro,ali u energicnom live performansu nekako ne ostavlja utisak.Primer:brass koji koristi boki za live je semplovan sa Emaxa,dok sam ga imao(to je cuveni emulatorov brass,),i taj brass ne zvuci na M3,kao na extreme-u,horovi takodje,za trubu i ostalo da ne govorim....za mene je m3 generalno dobra sprava,ali u odnosu na extreme,dosta ogranicena,kada je u pitanju muzika koja se svira kod nas... isto mislim i o yamahy motif xs,u odnosu na motif es... |
Quote:
Aco,svirali ste vi i na mnogo lošijoj opremi pa ste zvučali dobro tako da i ta oprema koju pominješ je nebitna sasvim... |
Quote:
|
Quote:
Inace,oprema je veoma bitna,ali je na zalost,preskupa,a muzicari nikada nisu bili manje placeni,nego danas... sve u svemu,nisi ze zeznuo,jer ces lakse prodati kasnije fantom G od M3.Korg u septembru izbacuje novi workstation!!! |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:14 PM. |