Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Ostali muzički instrumenti i studijska oprema (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=85)
-   -   Master compressor? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=22010)

LACKY 21-03-2008 10:03 AM

Re: Master compressor?

Ziveo ja!:da:

spidermusic 21-03-2008 10:15 AM

Cilj mi je bio da cujem misljenje onih koji su nesto od master kompresora probali,a ne da cujem preporuke onih koji su samo culi da je nesto dobro.

Ne znam da li izjavu, da pobacamo PC-jevce i nabavimo Jabucare i tako resimo problem sa kompresijom, da shvatim kao ironiju ili kao zbilju. Ispada da oni koji rade na Jabucaru ne koriste master kompresore. Nisam bas siguran u to.

Bilo kako bilo, Lacky za predsednika!

Bitch 21-03-2008 10:28 AM

Quote:

Originally Posted by spidermusic (Post 196262)
Cilj mi je bio da cujem misljenje onih koji su nesto od master kompresora probali,a ne da cujem preporuke onih koji su samo culi da je nesto dobro.

Ne znam da li izjavu, da pobacamo PC-jevce i nabavimo Jabucare i tako resimo problem sa kompresijom, da shvatim kao ironiju ili kao zbilju. Ispada da oni koji rade na Jabucaru ne koriste master kompresore. Nisam bas siguran u to.

Lacky je jedan od najiskusnijih i najboljih na ovom forumu, a opet se stalno zajebava :D :) tako da ...
... Lacky za predsednika :D

Manley 21-03-2008 10:42 AM

imas onaj test hardwer kompresora(koji nisam siguran dali pomaze)koji sam pravio, kao sto sam napisao, sve ono o cemu smo pisali i pominjali ovde sam imao i radio sa njima....jedini koji me je ubedio je TC Phoenix. vrsta muzika je ambient.

nadam se da je imalo pomoglo

pozdrav

Quote:

Originally Posted by spidermusic (Post 196262)

Manley 21-03-2008 10:43 AM

ah da, probaj da razmisljas u pravcu API 500 formata, 525, purple action, shadow hills....kompaktno i jednostavno da se zameni ako ti vise ne treba

dvuckovic 21-03-2008 10:44 AM

Kako radi Phoenix na jodlovanje, mislim da je to slicno nasim narodnjacima?

Manley 21-03-2008 10:47 AM

Quote:

Originally Posted by dvuckovic (Post 196271)
Kako radi Phoenix na jodlovanje, mislim da je to slicno nasim narodnjacima?

haha jebes, za jodlovanje volim vise api, jer je brzi

spidermusic 21-03-2008 06:54 PM

Hvala Manley, dobara savet para vredi.

Manley 21-03-2008 06:57 PM

Quote:

Originally Posted by spidermusic (Post 196331)
Hvala Manley, dobara savet para vredi.

nema na cemu, zao mi je sto nisam blizi pa da mozes i da cujes kako TC svira, ah da strasno podcenjen po meni nerealno je avalon 2044...probaj ga, iznenadices se ;)

Arthur 21-03-2008 10:57 PM

ja mislim da api nije za jodlovanje

malko previsa pumpa, a za jodlovanje treba vise transparencije prilikom maximalnog RMS-a

All times are GMT +1. The time now is 02:15 AM.