![]() |
Re: Omerta - Moj Beograd (hip hop)
jok, no konj je?
|
funkydrummer
|
wtf? funky drummera sam semplovao za celu jednu pesmu.. ali to nije loop, brate.. to je "regularno" semplovana pesma.. sa namerom bash da to ubacim tu.. why? pesma se zove sound revolution.. bez starca nema udarca.. dakle, funky sampled retro beats.. :) al to ti nie lup brate..
|
ne napadam te za regularnost niti bilo sta samo u ovoj pesmi o Beogradu u pozadini mi se chini da ide funkydrummer loop (ritam)
|
ma jok.. moguce da lichi na to neshto.. nije sigurno.. sve je chukano.. osim sempla u refrenu.. :)
pozdrav btw, ne reche, jel ti se svidja pesma? |
Previshe melodichno za moj ukus ,nekako je sve cakum pakum ,nezna .. ja to ne volem .Dobra ali sam malo ispao iz tripa(zato nisam ni hteo da komentarishem) Pozz
|
e, opet ja.. ajd ako vas ne mrzi skinite josh ovo chudo.. posle nedelju i po dana drkanja, prilichno sam zadovoljan mixom.. mada chini mi se da imam blagu upalu grla i da mi napada ushi vec neko vreme.. :?
aj reknite mi shta mislite.. chekam josh da poslusham na questedima.. ne mogu vishe da se drndam na ovim monitorima sa ovom pesmom.. http://download.yousendit.com/F44E63172B3C4348 pozdrav |
niko nishta? :(
|
Quote:
Da li si namerno tepih(pad)violine stavio da kasne,cini mi se da su malo lenje,kao da se vuku za ritmom.Pozz |
namerno, da bi izgledalo kao da je semplovano.. i da ne bi bilo toliko plastichno.. jako su spore, i taman kada dodju do maximum velocity-a, promenim notu.. ne znam, tako mi se svidelo.. a na trenutke izgledaju kao da su reversovane..
hvala na komentu, btw.. drago mi je da ti se svidja.. :) imash neku zamerku? mix i to? |
All times are GMT +1. The time now is 06:48 PM. |