Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Ja bio u gostima... (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=21772)

silicon science 03-07-2008 10:34 PM

Re: Ja bio u gostima...

Quote:

Originally Posted by Reinhardt (Post 209919)
bash si i ja neshto mislim..

Mozda neki profa sa pomenute shkole:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Tiki the Boyler 04-07-2008 01:54 AM

Ali samo možda... :banghead:

Max 04-07-2008 02:13 PM

Quote:

Originally Posted by Arthur (Post 209913)
max, podeli sa nama svoje vidovnjacke moci
..

Samo malo psihologije ...... stav , rezonovanje i snishodljiv nacin pisanja apsolutno ne odgovaraju osobi u tim godinama , a previse potenciranja na " zensko - neznom " nacinu obracanja je pokusaj da se sakrije muska osoba koja sve ovo pise .....

A i ako ovlas procitas oba pisma , videces da je stav ove osobe vrlo jasan ..... a to je da na nevin i zenstven nacin odbrani kredibilitet ovih skola ......

pasivno agresivni tipovi ..... kao nas dragi Sloba :)

Pozdrav

Reinhardt 04-07-2008 05:26 PM

Quote:

Originally Posted by silicon science (Post 209921)
Mozda neki profa sa pomenute shkole:rotfl: :rotfl: :rotfl:

da.. ali ne znam zashto smajlichi

Arthur 04-07-2008 07:54 PM

Quote:

Originally Posted by Max (Post 209943)
Samo malo psihologije ...... stav , rezonovanje i snishodljiv nacin pisanja apsolutno ne odgovaraju osobi u tim godinama , a previse potenciranja na " zensko - neznom " nacinu obracanja je pokusaj da se sakrije muska osoba koja sve ovo pise .....

A i ako ovlas procitas oba pisma , videces da je stav ove osobe vrlo jasan ..... a to je da na nevin i zenstven nacin odbrani kredibilitet ovih skola ......

pasivno agresivni tipovi ..... kao nas dragi Sloba :)

Pozdrav

bem li ga, bice da sam naivno poverovao da ima samosvesnih maturantkinja :banghead: i nekoc sam pravio iste greske :twisted:

silicon science 05-07-2008 12:21 PM

Quote:

Originally Posted by Reinhardt (Post 209950)
da.. ali ne znam zashto smajlichi

Znas, znas:wink:

ivan.marinkovic 07-07-2008 11:30 AM

Moram da se ogradim od celog slucaja, da ne pomislite da imam bilo kakve veze sa pomenutom gospodjicom... :grin:

Usput da pitam, kad cete nam doci u goste? Budite slobodni da zakazete termin, vrlo me interesuju razlicita kompetentna misljenja o studiju, stvar je ipak prilicno sveza... :wink:

@Arthur: Ako se ne varam, juce je bilo neko snimanje na Karaburmi? :wink:

Arthur 07-07-2008 12:08 PM

e da, jeste, evo zeleo bih javno da pohvalim kolegu Gorana Crevara, na izuzetno opusteno i kvalitetno odradjenom poslu.. a i oprema donesena je bila GLANC nova i u savrseno ispravnom stanju, sto je vec postalo raritet na ovim prostorima.

p.s: ne do bog da neko ovo skonta kao hvaljenje VETS-a :twisted:, vec Digimedije a narocito Goxija koji je odlican lik.

Reinhardt 07-07-2008 11:19 PM

Quote:

Originally Posted by silicon science (Post 210008)
Znas, znas:wink:

:ups: :ups: :ups:

Arthur 08-07-2008 12:24 AM

Quote:

Originally Posted by Arthur (Post 210137)
e da, jeste, evo zeleo bih javno da pohvalim kolegu Gorana Crevara, na izuzetno opusteno i kvalitetno odradjenom poslu.. a i oprema donesena je bila GLANC nova i u savrseno ispravnom stanju, sto je vec postalo raritet na ovim prostorima.

p.s: ne do bog da neko ovo skonta kao hvaljenje VETS-a :twisted:, vec Digimedije a narocito Goxija koji je odlican lik.

i onda nam i goranu i meni ujebe posao neki usrani limiter na radiju Studio B... cim malko jaci signal stigne (rms nijednog momenta ne prelazi -10dB), on krene da radi neki sumanuti hi-cut, sve do 1k po potrebi... i tako... udari ortak timpan, ode pesma na nekih 5 sekundi, pa se vrati u normalu.. pozovem radio, oni kazu "nama sve normalno zvucalo"... normalno, kad slusaju izlaz iz mixera a ko zna sta jos ima do predajnika.. e jebem ti zivot :banghead:

All times are GMT +1. The time now is 10:20 AM.