![]() |
Re: Članovi foruma u medijima...
taj ima i za svoje pra pra pra pra pra pra pra potomke a ti ... mada i to je fejk ... kao srecne su a ...
|
Quote:
He, he! Kad se samo setim kako ste me vas dvojica tuzno posmatrali :D stvarno vas mi je bilo zao :rotfl: |
Quote:
|
mozda :da: ali sa tobom nikako :P
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
vedar duh a ? :) pravi si skeledzija iz venecije ... sa sve mirisom belog luka :]]]] uh kako li se zvao taj lik iz alan forda ??? inspektor brook ?
|
Quote:
Pokazacemo mi njemu uskoro kad odemo u ono kafance sto si obecao da ce me vodis ;) Na njegov racun, posto vidim da je uleteo u neki kesh... :D |
"Ja jedem kao ptichica, ali... sve mi se lepi..." :rotfl:
?Aman, koje su vam to toliko prozdrljive ptichice??? Nadam se samo da necete kuvare u kafani da terate da vam pevaju u horu onu kompoziciju iz Mary Poppins... "Feed the birds" :rotfl: "Feed the birds, tuppence a bag, Tuppence, tuppence, tuppence a bag." |
Samo da prodje ova guzva, "eto nas kod vas", pa jos ako se naljutim pa dodjem sa Simpragom i prozdrljivim Duletom, lose se pise i konobarima i pticama i tvom novom kupatilu sa sve spanskim plocicama... :D
|
nema muškarca ispod 100 kila. to su ljudi u pokušaju.
a za apetit bolje da me ne izazivate, kad bi hteo podigao bi cenu mesnih prerađevina nestašicom koju bi izazvao. nego neću, da ima i za ove polutane. |
All times are GMT +1. The time now is 11:43 PM. |