![]() |
Re: Folk(Narodna)muzika
bez predrasuda molim!
|
kad si cuo izvinjenje od nekog narodnjaka koji kaze: "Izvinite sto mi je ovo 3045253 pjesma o jednoj istoj stvari." Ili: "Izvinite sto sam sav nekulturan i nevaspitan i jos pride jedva znam da pjevam." itd.
nisu predrasude samo licno misljenje... |
Quote:
Hteo sam da se ukljucim,ali ... covek je rekao S V E sto je trebao. Kenjati ovde,ili dati svoj primer REALNIM radom - odlucite sami. Meni je ok sto narodnjaci postoje - kako bih drugacije pokazao da sam najbolji kosarkas u selu gde svi igraju fudbal? poz. |
Quote:
|
Ljudi sto se prepucavate....Covek pitao na pocetku ...ko radi narodnjake, a vi opet u pljuvanje....cccc
|
Quote:
Dali ti je to smesnije od Zvezda Granda? Mislim da je predhodnik (koliko sam shvatio) to pomenuo u tom kontekstu. Ali generalno ni tada se stvari u principu nisu bitnije razlikovale. Paket Aranzman je u tom periodu prodat u 50-tak hiljada primeraka a slinavi(kako smo ga zvali) Losa prko pola miliona. |
Quote:
|
ni jedni ni drugi ne odustaju...
e da sam sad moderator pa da zakljucam ovaj thread... |
Quote:
"Jagode je brala brala HEJ HEJ...":rotfl: :rotfl: :rotfl: A to sto je paket aranzman prodat u tako malo primeraka a P. Orkestar razbio je tuzno jebiga.:( Al takvo je podnevlje valjda.A Zvezde Granda? Sta reci? Najgore od svega je sto radim u tabloidnim novinama kao graficar pa ih gledam svaki dan:banghead: :banghead: :banghead: |
Ljudi,promasili ste opet temu:banghead: Ne razumem toliki bojkot i gnev.Stefan je lepo napisao da u svakoj vrsti muzike ima sranja za medalju.Ovaj thread je mirovao dugo i ko da ste jedva docekali da neko rec napise da bi mogli da ga razjebete.Ako su gresni ovi seljaci poput mene koji se bave ovim odvratnim poslom nemojte da se prepucavate,nismo vredni toga.Jednostavno srusite thread il neka ga moderator izbrise.Nemoc je ponekad mnogo jaca od moci.Tako da ce i ovoga puta pobediti.Izvinjavam se svim ljudima koji su na ovom threadu bili konkretni i korektni i molim moderatore da uklone thread jer nema nikakvu funkciju osim prepucavanja
|
All times are GMT +1. The time now is 11:59 PM. |