![]() |
Re: Najljepsi sintevi
1 Attachment(s)
MacBeth M5
|
Ovo izgleda ko neki vojni uredjaj za vezu :da:
|
Quote:
Retko uredno spakovano, ali dizajnirano TOTALNO sterilno, narocito onaj pokusaj sequencera "u krug" a i JOMOXa, za Andromedu ne kazem nista, ali sve ostalo UHHHH sledio sam se od straha... |
Vala bash gestapo:D
|
Quote:
ne znam sto se svi toliko gnusate kad je nesto cisto i lepo?...i nema kablova i zica da vise..i nema krsa... jedino one lampe ! Ufff! ali sve drugo je super...:confused: :confused: :confused: |
lichno, ne bih mogao da radim u ovakvom okruzenju.. lepo izgleda, ali meni je potreban kreativni nered :)
|
pa meni taj octopus sequencer, sa tim lampicama vise izgleda kao panel na ruskom mlaznjaku..:D
|
Quote:
http://www.youtube.com/watch?v=ERwywRNqA3s :confused: :confused: :confused: Pa za jedno popodne napravim cjeli album pun tog smeća. Za ovakvu stvar treba u prosjeku 5-10 minuta za napravit u sekvenceru. Mislim, zanimljiva je ta glazba bila tamo 94-95, ali danas... 14 godina kasnije koristiti jedne te iste rifove, prijelaze, stilove i sl. Pa to moraš biti ili umno zaostao ili provesti 10 godina zatvoren u vremenskoj kapsuli da ti je ta muzika tek danas "zanimljiva". Ajde da je to radio na nekom soft synthu...čovek bi mislio...ajd neki klinac....igra se. Ali ovakve skupe alatke koristiti za 14 godina staru muziku = totalno bezveze. Ovdje na forumu čuo sam deset puta bolju muziku, napravljenu na deset puta jeftinijem setupu! No kad smo već kod bisera, ovaj ovdje lik na Korgu OASYS i dalje drži prvo ubedljivo mesto: http://www.youtube.com/watch?v=-bIQ_3gv2Hw :zbunjen: :zbunjen: :zbunjen: |
Quote:
RM |
Quote:
jedino smo mi na balkanu pojedinci neuredni |
All times are GMT +1. The time now is 09:50 AM. |