![]() |
Re: Vaš matični instrument
Nekada davno,trombon i klavir...sad samo inst.sa dirkama!!!
|
Re: Va? matični instrument
ok i treba:wink:
|
bubnjevi
...bili pa prosli. :( |
Quote:
ma show sam radio. znali bi se naduvati kod mene, pa mi onda sine neki kontraritam i sve krene po tiho, ali ocito i nije toiko tiho usred noci. :) ...ali imas pravo. velika mi je zelja ponovo svirati, samo lovu cu radije upucati u komp. ...ali zelja mi je jedan dobar dw i china pod obavezno. |
violina:wink:
|
Zavrsio sam nizu muzicku za klasicnu gitaru, a po zavrsetku sam pod utiskom nastavnika tamo batalio gitaru dve godine. Samouki se uglavnom dive onima koji su zavrsili nesto, evo ja se divim njima, oni su radili s ljubavlju, dok je 99.9% skolovanih radilo iz moranja. Sad je slabo uzimam u ruke, jer mi je u Smederevu, a i nesto sam postao lenj za takve stvari, no, trebalo bi nesto ozbiljnije da se uradi u skorije vreme...
Sad se malo zanimam glasom, ali ni to ne mogu da isprobam kao covek bez gluve sobe - ne pustim glas ni do pola, a vec mi zvece cevi od radijatora... :( |
Quote:
...jednog dana mozda klinac bude zelio bubnjati, pa se vratim na velika vrata. :) |
gitara - prvi instrument (17 god. drndam)
glas (tenor - crkveni hor, poluamaterski) klavir i bubanj (osnove) |
Flauta(srednja),Glas(srednja)....ali trenutno najvise komponujem na gitari i klaviru(ali klavir sam prodao skoro:(...zato sto sam kreten:banghead: )
|
klavir............pa onda gitara:)
|
All times are GMT +1. The time now is 04:08 AM. |