![]() |
Re: Preminuo Laza Ristovski !!!
Imao sam tu privilegiju i cast, da sam ga dobro, zaista dobro poznavao. Talenat, fini sluh, instant ideje, velika muzikalnost, a najvece kod njega je bilo da je bio COVEK, sa svim velikim slovima. Radili smo neke stvari zajedno, iskren je bio, nije se stideo da pita sta ga je interesovalo, a istovremeno je delio znanje i iskustvo sa svima, nestedimice...
(imao je nesrecu da u skoli uci ruski) Neposrednost, iskrenost i jak, jak talenat je ono sto cu UVEK pamtiti. Lazare druze, hvala ti sto si postojao, nikada te necu zaboraviti!!! |
ne mogu virovat!!!
upravo san se vratija sa koncerta indexa i prijatelja i razmislja san putem do doma kako je nekad muzika bila lipa... i kako dosta tih ljudi vise nema. i sad ovo..... al od svega mi je najgore sta ti geniji odlaze, i to sve cesce, a mladi sve rjede dolaze... |
bas sam izbedacio kad sam video na vestima....
nek mu je vecna slava .... ~R |
welcome to tomorrow
Laza ce sigurno nastaviti gde je stao, ali u nekom boljem svetu. Ja sam ga video poslednji put u studiju pre desetak godina i spolja je stvarno lose izgledao. Ipak dusa je vecna, a Lazina dusa zasluzuje bolju gajbu od planete zemlje first and last... eternity... |
:( Rip
|
All times are GMT +1. The time now is 03:28 AM. |