![]() |
Re: Procesor za gitaru za indoor korishcenje
Quote:
|
uzimam sutra, onda.. :)
fala.. :) imash pivo od mene.. :D |
Uzmi, neces se pokajati! U principu, meni sve sasvim ok radi, ima ok modela i za vokal (preampovi), za bass, ne samo za gitaru...
Mozes sasvim ok snimiti sve!:) |
Za ovoliko insistiranje da se kupi ne?to od njih, ovi iz Line6 da su neki bi nam poklonili svakom po POD-a :D
|
Meni bi bio dovoljan i GX1
|
...ali oni ne prate srpske (verovatno ni hrvatske, ne znam) forume, ne čitaju (pretpostavljam) ni srpski ni hrvatski, tako da...
|
Pa zato od sad pisimo na engleskom,ne vidim drugo resenje:)
|
Na prodaju Digitech GSP 2101 anlogno - digitalna sprava za gitaru u reku,kenoni ulazi i izlazi balansirani svi efekti ,za studio idealan,mozes da ga koristis i kao procesor za vokal 2 nove lampe ... Cena prava sitnica 350 E
|
E drugari, jedno pitanje. Zasto vam soft warijante simulatora nisu prihvatljive za live? Ja planiram da napravim jednu probu uskoro bas tog tipa (doduse nece biti svirka pred ljudima nego vezba u studiu) pa ako imate iskustva sa time podelite ih samnom. Ja sam to zamislio otprilike ovako: mac kao host, a iz m-audio fasttrack-a direktno u mixetu stereo?
Poz! :) |
Re:Software za gitaru za indoor korishcenje
@offtopic
@MUzzY Pogledah ovo pre neki dan, ovaj gitarista iz Air-a je stvarno zanimljive boje pravio. http://img.youtube.com/vi/0gqCtPcN5NE/default.jpg Dweezil Zappa Plays Guitar Rig http://img.youtube.com/vi/wEu-IyztvG8/default.jpg Air Live on Stage With Guitar Rig |
All times are GMT +1. The time now is 12:44 PM. |