Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Predlozi i sugestije (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=104)
-   -   ucinimo forum normalnijim mestom (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=18960)

Oggy 12-08-2007 11:59 AM

Re: ucinimo forum normalnijim mestom

Evo, Buzge i ja smo vec sinoc ugovorili "trudnjaca-party" (u 9. mesecu... :D ) gde cemo piti pivo i jesti kisele krastavce. ako uleti jos koji cevap... :)

idekius 12-08-2007 12:03 PM

Quote:

Originally Posted by Oggy (Post 164893)
Evo, Buzge i ja smo vec sinoc ugovorili "trudnjaca-party" (u 9. mesecu... :D ) gde cemo piti pivo i jesti kisele krastavce. ako uleti jos koji cevap... :)

Ne prizivaj! Jeste li vi bas sigurni da zelite da vam uleti koji "cevap" :D :rotfl:

Oggy 12-08-2007 12:25 PM

U 9. mesecu i onako nema vise veze... :rotfl::rotfl::rotfl:

I tako je apel da forum postane normalnije mesto ipak urodio plodom... :D

SHIVA 12-08-2007 12:53 PM

Quote:

Originally Posted by disco violence (Post 164887)
Sto ne bi napravili klasicno forumsko okupljanje?

Klasichno... plemstvo u jednu a narod u drugu salu ili? :rotfl::rotfl:

alavuk 12-08-2007 12:59 PM

moze al da se ne prica o muzici !

idekius 12-08-2007 01:20 PM

Quote:

Originally Posted by SHIVA (Post 164906)
Klasichno... plemstvo u jednu a narod u drugu salu ili? :rotfl::rotfl:

Nije ti valjda palo na pamet da cemo da sedimo za istim stolom i da cemo imati isti jelovnik i pice? :mrgreen:

Shalim se naravno... :)

disco violence 12-08-2007 01:53 PM

''- A kako cemo se raspoznavati?
- Raspoznavacemo se po hrabrosti.''

Mislim da bi se neko okupljanje moglo lako organizovati, samo bi trebalo da se najavi bar pola godine unapred tako da bi ljudi imali dovoljno vremena da se organizuju, jos ne bi bilo lose da to bude u ''sezoni odmora''. a kad je to jbm li ga. Svake godine po jedno okupljanje sasvim je dosta, a moze i ono svakih 10 godina k'o na maturi. Usput bi se mogla provuci i promocija RU DAWa, a mi omladinci bi penu iz usta smirivali cevapima. Samo da ne bude od svega zasedanje AVNOJ-a, al' onog u Jajcu.

Arthur 12-08-2007 02:30 PM

evo ko je bio kod mene u undergroundu, zna da je prostor idealan za okupljanje.. cak mozda ne bi bilo loshe uvesti neki open night, jedared dvared mesecno, pa ko naidje.. pivo i bilijar obezbedjeno...

SumAnuT 12-08-2007 04:01 PM

Bilijar??? Eto me svaki dan! Reci gde se nalazis i spremi se da budes porazen :p

SHIVA, zasto ne alkohol?
Kad te niko nista ne pitak pricas ko navijen, a kad te covek priupita nesto mora klestima reci da ti cupa :)

SHIVA 12-08-2007 06:23 PM

Quote:

Originally Posted by SumAnuT (Post 164948)
SHIVA, zasto ne alkohol?
Kad te niko nista ne pitak pricas ko navijen, a kad te covek priupita nesto mora klestima reci da ti cupa :)

Rugala se sova sjenici :D

Ovo s alkoholom je bila samo asocijacija, ali kad si vech zapeo... asocijacija na Friedrich Nietzsche-a. Naime dotichni je u (barem) jednom djelu usporedio alkohol i crkvu. Kazhe da je to isti qrac... i jedno i drugo sluzhi "utapanju" tuge. Umjesto da se suoche sa problemima i iz njih neshto nauche ljudi ili piju ili se grupno sazhaljevaju i tjeshe se zagrobnim zhivotom. Josh kazhe da probleme treba kultivirati jer oni su ono shto nas tjera da se razvijamo i napredujemo, a shto te ne ubije te ojacha. On je i autor te maksime.

Pa kad smo vech kod toga i Douglas Adams napominje da su u svemiru jedino posljedice konzumiranja alkohola nepopravljive :o

Uzdravlje :D

All times are GMT +1. The time now is 04:04 PM.