![]() |
Re: SSL mix "protiv" SSL Plug in miksa...
PA kakva politika oko HEBES alat....
PRVI MOJ no1. single na HRVATSKOJ NACIONALNOJ TOP LISTI napravlen je s PIII 233 MHz ( cubase 3.55 i acid v1.0) i 96 MB rama, MC 505 , E 64 (poluispravan) i JX10.....e da imao sam prvi sb live u to vrijeme pa se vrtilo i vrtilo ..pa sto ako pojedinci imaju BRDO alata...pa zaradili su (ili je tata kupio ):D :D :D :D :D :D :D :D :D nazalos ja nisam te srece :( sve sam sam izgurao |
Na sve strane vidim veoma ponosne koji sa kompom,brdom soft synth-eva i jeftinim monitorima kazu da prave cuda,ama isto sve kao vrhunski producenti.Jos vise onih koji sada kupuju prvi komp i za 3
meseca izdaju za jaku stranu labelu.A ja koji kupujem n-ti hard synth sam verovatno zesci gubitnik,jer oni to sve isto mogu i sa soft synths.Sta li tek misle o onima koji daju 100k da dobiju ono nesto!? |
Quote:
U srednjem uhu se nalazi "cochlea" gdje se valovi pretvaraju doslovno u binarni kod. Neuroni imaju prijenos podataka identichan binarnom sustavu. Neuron ili "opali" ili ne. Nash mozak nekim josh nepoznatim chudom uspjeva brdo tih jedinica i nule rekonstruirati nazad u zvuk. Zapravo zvuk tek nastane u nashoj glavi... izvorno zvuchnik emitira valove komprimiranog zraka... to sigurno znash i bolje od mene. Tek u nashim glavama to postane zvuk... "tamo vani" se nishta ne chuje :) |
Quote:
Covece ..... kupaj se i suncaj ...... kad ti se vec moze :cool: Pozdrav |
Quote:
pozdrav bogi |
Roginator,ogradjujem se za ex yu prostore... neko da bi ovde uspeo ,stvarno mu treba minimum opreme. I u inostranstvu,kada je rec o nekim manje komercijalnim teenage stilovima...
|
Quote:
Ideje momci..ideje !! To je ono sto nema da se kupi!!! Ima milion primera gde se dobra i komercijalna muzika uradila na opremi koja sve zajedno ne kosta 2000 Eura!! Ideje...ideje....ideje.... |
Quote:
Da li bi neko bio ljubazan da prokomentariše sam test? Šta se čuje, šta se ne čuje, koliko se sama razlika čuje i čini li vam se kritičnom? Unapred zahvalan. |
Naravno DaBear!Bavio sam se iskljucivo kvalitetom analog-soft sounda,a ne kompozicijom ili aranzmanima,sto je i bila tema.
|
Rocket test je garantovano neobjektivan.Trackovi su sigurno vec u startu prosli/usnimljeni/pre-procesirani kroz vrhunski outboard,a onda sa SSL miksete (bez eq-a,comps) exportovani u wav-ove gde u daw-u najverovatnije nije bio potrebniji neki veci procesing.Ti wav-ovi su vec u startu imali svu mast i analognu toplinu,koju sam SSL plugin ne bi dao...
|
All times are GMT +1. The time now is 03:24 AM. |