![]() |
Re: Malo O Mci Desku ..pitanje Za El.strucnjake!!!
Quote:
pozdrav bogi |
http://cgi.ebay.co.uk/MCI-JH542-Larg...QQcmdZViewItem
evo jos jedan 14000 funti ali je navodno rekapiran...... |
Quote:
to je izgleda ista ona, samo su resili da je srede i uzmu koju hiljadarku vise!! |
mislim da je nis nisu sredjivali...tako izgleda ;)
|
Ej Roginator, evo link koji nadjoh sa trenutnim korisnicima MCI deskova sa njihovim e-mailovima (!?!!) Ima ih gomila...pa ako ti zatreba....
http://www.4sync.com/rc/msg/disc_dis...+and+Equipment PS za onaj desk, pise da TEK TREBA da ga sredjuju!.. |
@DaBear:bounce2: :bounce2: :bounce2: :bounce2:
HVALA |
Quote:
Za te pare mozes da uzmes 2, ako ne i 3 relativno solidna i sastavis jednog ubicu sa spare-ovima za ceo zivot! Usput, Griffa znam, kod njega je u ponudi 1=3! Oduvek. Nisam napravio nijedan deal sa njim, a koliko puta je trebalo! @Rogina, ti to sto imas, lepo sredi... pa cimni Griffa da kupi!!! :D Hahahah... Samo u kupovini mu je 3=1, verovatno! Nazalost. Pozdrav! |
HEHEHE
HVALA Perune na savjetu.... ALI ovaj MCI OSTAJE do PENZIJE....... ionako je to MCI koji ce radit i za 30 godina...imam punu supu djelova za njega...sredjen je do bola a mislim da ti dobro znas da ima SOUND!!!!;) nisi ti MiB Bez veze:D :D :D inace imt cu neke EMTe ....te zanima????? E da i nemozes bas 42 kanala da uzmes ispod 15.000 Eura-....NAZALOST osim ako ih ne pocnu bacat u Beogradu iz rezija ;) kao sto su tu napravili..... :) a ja ih ulovio najjeftiniji poslije moga koji sam vidio je u americi bio 7900$ 536C ali razvaljen ko majka!!!! Inace ja imam ponudu za 536 C u odlicnom stanju za 11.000 eura + Shipping iz Floride..., i jedan iz Californije 528c za 6500Eura + shipping..... eto |
Koje EMT-jeve ces imati!? Mislim, vec ih imamo i previse, ali... znas vec... bolest!
Ajd' baci neke cene i koji su modeli u pitanju! Pozdrav. |
eh jos jedno pitanjce za boggy-a
malo sam spor zbog drugih stvari daj neki linkic za FFT software i kao da calibriram VCA... naime iz PCBA imam 6 kontakata... -/+ 15 V i ground su 3, 2 su VCA in i VCA out i jedan je 10 K fader kako to kalibrirat...znam nesto malo o tome ali pametni provjeri 3 puta ako treba :D :D :D |
All times are GMT +1. The time now is 12:53 PM. |