![]() |
Re: Focusrite Liquid-mix..utisci
jel sam i ja pozvan da cujem :p :D ?
|
Quote:
|
eto,super
|
javite se!
|
evo jos moja 2 centa....
imao na testu odmah kad je izasao....meni bio totalno bezveze...svu lovu su potosili na displey, potove i izgled a zaboravili na sound. meni bolje zvuce impuls responsi koje stavim u Space Designer nego to. I ne kosta nista. A sa UAD-om se ne moze ni usporedit iako i on sad ima vec problema jer ga neki native plug ini vec nadmasuju za neke aplikacije.... |
Quote:
|
Quote:
Genialan je ako hoces napraviti svoj IR...imas u L8 IR tool....evo par linkova http://www.youtube.com/watch?v=c29g7...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=-XJZcZDRMkY |
Quote:
ne slažem se sa tobom ali dobro ukusi su različiti (iako smo u istoj muzici).. u svakom slučaju po meni su mnoge stvari bolje a ako nisu bolje onda su bar iste kao na uad-u na kojem možeš pokrenuti samo nekolicinu dok na LM radiš na 32m=16s kanala |
Quote:
Veoma neprakticno. Nisam u startu bio jasan i ispalo je da mozes iste stvari koje mozes radit na LM radit i na SD. Moj point je bio da radi LM na istom principu kao SD i teoretski drzi da ako bi imao IR od LM i puno bolji GUI kod SD to bi moralo biti isto. A nije. Ja imam kolekciju svojih i pro IRa koju nekad upotrebljavam i to su vise manje nekakvi shelving eqi, HI/LO pass filteri i reverb impulsi. Ali mi je to iz dana u dan sve manje aktuelno. Iskreno mislim da poslednja generacija native plug ina i kompjutera ima vec toliko dobar omjer snage i kvalitete sounda, da su externe dsp karte postale nepotrebne i neprakticne. A od svih koje sam probao (LM, Powercore...) sam obdrzao samo uad, i znam da ce mi za par meseci i ona biti suvisna jer ce svi ti algoritmi postojat u native formatu kod nekog drugog proizvodača u istoj ili boljoj kvaliteti i imat cu mogucnost da sam 100% mobilan i da mogu radit na avionu, vlaku ili bilo gde i da ne trebam nosit sa sobom Xpander ili nesto slično sto zahtijeva dodatan izvor struje. Pozdrav, Gregor |
Moram da izrazim svoje oduševljenje kvalitetom kompresora (pošto vidim da su uglavnom spominjani eq-i) a posebno da izdvojim emulaciju TUBETECH CL-1B koja je fenomenalna.Ne u smislu da je identičan originalu (naravno da nisam imao priliku da čujem original),nego da me oduševljava kako radi.Pri 4-6dB gain reduction-a i Ratio-u 2:1 ili 4:1 ne čuje se da uopšte ima ikakve kompresije.
|
All times are GMT +1. The time now is 12:34 PM. |