![]() |
Re: Ana Milenkovic - Vitebsk 2007
Quote:
Ej... Ne znam odakle da pocnem, a da ne ispadnem neozbiljan... :) Cela pesma, od pocetka do kraja je uradjena za 4 dana i to sve zato sto sam morao da idem kod Idekiusa u Nish na deciji festival (posto nisam spavao ta 4 dana, promasio skretanje za Nish, pa zamalo zavrsio u Skoplju...)... :) Lejla i ja smo pevali pratece bez da su i postojali pre toga za 20 minuta, kako bi ona stigla na poslednji bus za Bg, a ja da stignem da snimim gitare i sta jos treba od zivih instrumenata. Tako, da ako je zamerka na njih da su mogli biti "malo vise crnacki", onda je extra!!! :D Druga stvar je da i nismo nesto jurili crnce, vec smo sve uradili "po sopstvenoj savesti", tako da je teza da "nije crnacki" potpuno na mestu. |
Quote:
... Nemoj tako i pio si kafu samnom... Cestitke za osvojenu nagradu :mrgreen: |
Quote:
Fala za cestitke :) |
Quote:
"Molim??? Kakvu BRE Toplicu... :o Gde si to nasao reku Toplicu? :o " :rotfl::rotfl::rotfl: |
Cestitam Ogi;) Cuo sam da ces raditi nesto za Amela Curica iz BiH....Ima li tu istine?
|
Cestitam Oggy, za oba plasmana!
Pesma za Suncane skale je odlicna! :) p.s.Nish si promasio jer si se verovatno uputio za Smiljkovac, kod Idekiusa. ;) |
Quote:
Dosta dobro si informisan, ali za sada je jos uvek sve u fazi pregovora ;) |
Quote:
|
Quote:
Sto se tice konstrukcije i "dramatizacije" pesme, tu ti je CISTA PETICA!!! Ne znam kako bi to moglo 'prostorno' u smislu rasporeda korusa i modulacija bolje da se uradi. Milo mi je sto si slusao muziku koja "vredi" da se slusa, iako je danas smatraju za prevazidjenu ili kich, ali veruj mi, takva muzika NIKADA nece umreti, a pojedini danasnji moderni trendovi ITEKAKO HOCE, jer se vec vidi zasicenje i to onoliko... Milo mi je takodje da si slusao i neke moje radove, cim ih poredis, a i tu si u pravu. Ne znam sta bih nasao kao zamerku, prakticno nista, osim jednog 'release' mesta u gudacima, i malo 'neveshte' prve modulacije, a ja bih na tvom mestu upotrebio drugi kick, ovaj je malo 'izraubovan' od strane dancera i trancera, i malcice je 'tunjav' Klavir ti je izvanredan, harmonizacija odlicna, nazalost, na osnovu sounda sa you tube nisam mogao da nesto vise zakljucim, pa bih voleo link ka boljem soundu. CESTITAM!!! Ima nade za nove 'klince', jedno vreme sam bio veoma sumnjicav po tom pitanju, ali ste ti i sacica drugih razvejali te moje sumnje. Moj ti je savet da se cuvas 'populizma' i linije manjeg otpora uz koju ide i slepo sledjenje tzv "trendova' koji su samo opravdanje za amaterizam, sto kod tebe nije slucaj, na srecu... Pozdrav, i mnogo srece u radu i opstanku ako ti treba bilo kakva pomoc sa moje strane, jos uvek sam tu!!! |
Quote:
Pozz... |
All times are GMT +1. The time now is 05:00 AM. |