Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Vlado Georgiev - Singl.Novi album?? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=18509)

Dexxy 02-07-2007 02:14 PM

Re: Vlado Georgiev - Singl.Novi album??

A ko je taj Giboni.....??? ...;)...:o...:D

disco violence 02-07-2007 02:19 PM

Quote:

Originally Posted by vlado (Post 160140)
Pa zar nije vrhunski trip to sto sam ih naucio da pjevaju na srpskom?

Meni je to vrh...

Dobra je fora, samo kontam da si sebi ispunio zelju uradio si stvar onako kako si nekada mastao da ces raditi, sta mislis da li ce tvoja publika to skontati i da li im je to bitno? Pozdrav. Eee da... gde ces naci crnce za turneju?:confused:

OFF 02-07-2007 08:22 PM

Quote:

Originally Posted by vlado (Post 160147)
Ma naravno da vozim motor...juce me sunce ubilo-djir'o sam cijeli dan i sad odoh na press konferenciju crven k'o rak :) jbg, kad ne koristim pudijeru kao neki...

LM, mene sve ovo bas zabavlja, zar ima sta vise da se kaze?

Da sam slusao kritike kad sam pocinjao, snimio bih "etno" plocu i izdao za C.records:p

Reci cu samo par stvari buduci da na rumski dolazim uvijek iz najbolje namjere:

-Ako pjesma ne valja price o reverbima i frekvencijama, deeserima i sl. su bulja nad buljama...slusajte muziku i atmosferu a ne frekvencije

-licno mislim da svi imaju pravu da komentarisu, ali bi bilo pozeljno da javno imaju iza cega sami da stanu bilo kojim kvalitetom(kompozicijom, tekstom, aranzmanom, inzinjeringom) i time opravdaju svoje kritike...

-moj savjet onima koji nikad nisu spustili traku na magnetofon: ne pricajte o traci i lampi kad to nikad niste vidjeli a kamo li radili na tome, malo nas je ovdje koji smo na tome naucili zanat, pa nas malo vrijedjate

-dakle, manje price-vise rada i znanja.

ajd' u zdravlje i fino se provedite ovog ljeta sa sto boljim cicama. :p

pozz

De, bre, Vlado, shalili smo se od 3. strane pa nadalje ja sve bilo parodija na kritiku, pa smo i nov topic o pljuvachima otvorili zbog toga:) ;)

Ne bi bilo lose da kad prodje guzva das malo detalja o samom snimanju, kako, sta, kroz sta, cime..... da se podsetis malo vremena kad si gostovao:)

Dean Milenkovic 02-07-2007 09:10 PM

http://vesti.krstarica.com/?rubrika=...65ce0a015444cf

Nisam u toku. Da li je isazhao taj bum? Daj da ga cujemo!!!

Tribal_kg 02-07-2007 10:00 PM

Quote:

Originally Posted by OFF (Post 160234)
Ne bi bilo lose da kad prodje guzva das malo detalja o samom snimanju, kako, sta, kroz sta, cime..... da se podsetis malo vremena kad si gostovao:)

Ja sam otvorio topic u nadi da ce u tom pravcu teci diskusija...Al' obrni,okreni,uvak se zavrsi na prokletom Behringeru :).

alavuk 02-07-2007 10:15 PM

;]
tribal kg :
jel jos trenirate na onoj poljani ??? :]
@vlado :
ono sto sam malo cuo na sajtu telenora je ok , tj to je to sto se dalo ocekivati iako nisam ni minimalni fan ovakve muzike , skroz korektno , opet neki korak dalje , kako je protekao koncert na trgu ?

kVu 03-07-2007 01:41 AM

Quote:

Originally Posted by mhz (Post 160162)
Manley, mani se tih pitanja koji je mikrofon u pitanju i slichne varijante, slushaj pesmu! ;):mrgreen: sorry, malko sam bezobrazan..

Jel ti to meni?! ;)

naravno da ne... interna zajebancija... a ostatak sam vec opisao.. ako nesto svira, sve ostalo se moze okarakterisati kao stvar ukusa ;)

SumAnuT 03-07-2007 11:35 AM

Jedno je biti u kutiji i ne prihvatati nista osim onoga sto je u kutiji, drugo je izaci iz kutije i imati htabrosti da se uradi nesto drugacije, pa makar to bilo i "previse" reverba.

Nisam cuo pesmu, ali pretpostavljam da je covek tim reverbom hteo da postigne utisak neke crkve ili neceg slicnog ...

Nije greska reci da ima previse reverba, ali je greska misliti da producent kao Vlado nije cuo da ima previse reverba i da mu se to omaklo, pre nego sto je svesno time hteo da postigne neki efekat.

MHz 03-07-2007 11:42 AM

Quote:

Originally Posted by SumAnuT (Post 160319)
Jedno je biti u kutiji i ne prihvatati nista osim onoga sto je u kutiji, drugo je izaci iz kutije i imati htabrosti da se uradi nesto drugacije, pa makar to bilo i "previse" reverba.

Ma daj, pa nisam ja doveo u pitanje njegov talenat i njegovo umece..zna valjda chovek shta radi, samo mi je zasmetala kolichina reverba na toj pesmi. Jedno je kad ga ima puno a drugo je kad ga ima previshe.. cepidlachim, nishta vishe. A da su pesme 'neshto drugachije' - nisu.

Vlado sine, mora li taj reverb? :D

SumAnuT 03-07-2007 11:56 AM

Pa eto, ako zna sta radi, onda je namerno stavio toliko reverba, to sam i hteo da kazem.

All times are GMT +1. The time now is 03:44 PM.