![]() |
Re: Windows Vista
Nemojte da me drzite za rijec 100% ali sam negdje cuo da su celnici microsofta izjavili da ce xp da se prodaje do 2012 god??? (cini mi se da je ta god u pitanju)
Izgleda da OS ne moze puno dalje dok se hardver ne izmijeni radikalno..... Vista ce proc kao milenijum ili slicni izgleda... |
Quote:
|
Mislim da nece prodavati XP jos dugo ali postoji varijanta downgrade-ovanja Viste na XP. Tu mogucnost cini mi se nudi Dell.
http://www.pcworld.com/businesscente...30_cutoff.html |
E svasta ovakvih rasprava je uvek bilo i bice ih jos mnogo. Windows vista nije nista posebno sem lepog okruzenja. Ali ljudi se bune i bunice se uvek. sad je mnooogo 2gb rama .. ljudi dva gb rama moze da se kupi za neke sitne pare. Gledano u prcentima vista jede memorije isto koliko i windows xp kada je izasao u poredjenju sam ovdasnjom tehnologijom. Ali da mozda ce vista proci kao i milenijum ali evo vec se sprema novi winodws 7 jer izgleda microsoft je uvideo gresku pa nece tek tako olako da popusti. Dok to ne izadje oni ce forsirati vistu.
Ali verovali ili ne windows vista bolje radi na mac racunarima nego xp . Testirali smo vistu i xp na mac-u i vista radi za 1/3 bolje i brze. A ako toliko mrzite windows zast lepo svi ne koriste mac kad je toliko bolji (a da nepricamo koliko je povoljniji :rotfl: : ) . Zalite se na windows a da njega nema(linux neracunam jer za multimediju i nije nesto pogodan) pucali bi po 2-3hiljade evra za novi mac racunar. kad treba nesto da se menja onda bi tek praznili dzepove. Evo ja ovo pisem sa MAC racunara koji kosta 3000 evra (i to polovan:banghead: ). komponente 50% skuplje nego za pc. Ali Jobs to zna pa nece da da osx na smrtne PC racnare jel bi verovatno propao zato sto niko vise nebi kupovao mac racunare kad vec mogu da instaliraju na obicne pc-je. A neverujem da bi se windows useri(pogotovo ne oni neiskusni) tako lako presli na osx jer pravo da kazem uopste nije tako jednostavan kao sto osx-religija pripoveda. A na kraju zasto bi menjao ono sto radi. Win XP je odlican nemam problema a i da se nesto slucajno desi necu morati da prodajem bubreg da popravim svoj racunar. Vista ce mozda proci ali rec windows ce ostati :D . PS: a da od skora mozete instalirati osx na pc racunar ali poceticu vas da je to ilegalno. Steve Jobs is watching :grin: . Ok a sad da pritisnem ctrl+alt+cmd+eject pa da ugasim ovaj mac racunar :rotfl: ... |
Pa radio je i Atari, sto ga promenismo?
A da nepricamo sta je jos ranije radilo. |
Quote:
|
Quote:
recimo fat boy slim-u to nije falilo pa je album "you`ve come a long way baby" napravio na magicnoj kombinaciji atari+akai... bas je masta` :grin: |
Dajte Visti sansu da zazivi... Ima potencijal. Ali nikad se ne zna, ima totalno reprogramiran audio engine - da li su momci iz Micro$ofta ukapirali da se komp u dobroj meri koristi kao DAW ili nisu... Ne znam, ali sad je onaj mucni period prebolevanja decjih bolesti sistema... Nema ni softwera, vecina popularnog hardvera ima drajvere stare samo par revizija... sta znam, ja mislim da je rano...
Sto se Atarija tice - pa mogao je gosn Fat Boy i bez kompa, koristeci obican sequencer sa klavijature - nije mu nesto muzika preterano slozena... |
Nego, cujem da ce Komodor da se povampiri?
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:19 AM. |