![]() |
Re: izgradnja studija: step by step
Quote:
Quote:
par meseci posle te moje sugestije,... tebi... smo imali slucaj ahm... kako da nazovem..... frekventne nekonzistencije stereo slike..... kao slomljeno ogledalo... pa jedan opseg frekvencija u midu ode u desno.... a drugi je u centru... mislim... ja to ocekujem... ali smo naleteli na coveka koji je to primetio i zalio nam se... Inace je nezgodno kada to primetis... tesko posle mozes da skrenes paznju sa toga... dok ne primetis... lako je. Ne treba se igrati sa asimetrijom u reziji... bez razloga. Pogotovo se to vise cuje kada krenes akusticki da sredjujes prostor... Drago mi je da si me poslusao... Koliko ti je jak rostilj iza dvoseda? Quote:
pozdrav bogi |
ja manje vishe ni na jednom slushanju koje sam slushao u nekim "komercijalnim studijima" nisam dobio istu boju instrumenta u levom i desnom zvucniku.. primer - gitara sa distorzijom panovana levo nema veze sa onim sto cujem kad isti kanal panujem desno.. i tako u manje vishe svim rezijama u kojima sam radio.. mada verujem da ima tu i do usiju ;)
|
Quote:
pozdrav bogi |
wow
jako lijepo..izgleda kao da igras neku pucacinu i OPEN GL radi svoj posao dobro;) bravo majstore |
Quote:
super je, samo sto kamera vuce na zeleno ;) |
Quote:
|
@Boggy: bio sam juce kod Bitch-a u Hammer studiju. Iskreno, rezija i gluva soba su najbolje sto sam ja ikada cuo, a tvojih je ruku delo!
|
Quote:
HVALA dr.Ru! :) pozdrav bogi |
uh. koji lipi materijal! 8-)
super izgleda. jedva cekan nove slicice. cestitan, sefe :da: |
POJAVIO SE PROBLEM:
ovog vikenda su bili majstori da postave hrastov parket (Alpod) koji je klik sistem, ispod njega ide 6mm filc..... proverili kosuljicu, i porazbijali je cekicem. Kazu da je kosuljica izuzetno losa i ne zele da se kockaju. Kada saniram kosuljicu, postavicu parket. Ima li neko predlog, savet??? padaju mi na pamet nekoliko varijanti: 1. izvaditi trulu kosuljicu i raditi novu (problem je sto se azma AD moze unistiti, barem ona pri dnu zidova) 2. zaliti trulu kosuljicu nekim "specijalnim smesama" 3. izvaditi tu losu kosuljicu, i na betonsku plocu postaviti OSB....mozda jos nesto pa parket 4........??? Samo da napomenem da mi je svaki centimetar vazan jer je potkrovlje i ne toliko vesela spratna visina. I jos jedna Vazna napomena: kako stvari stoje, losa kosuljica mi je pojacala srednje (mid) u zvucnoj slici, pa su oni izrazeni, a to bih voleo da eliminisem. Nije bilo tako ranije, pre kosuljice. PS Fotografije cu ovih dana, ako su uopste potrebne iz ove faze. Poz i hvala. |
All times are GMT +1. The time now is 12:33 AM. |