![]() |
Re: Najbolji Studio U Srbiji?
za upload slika preporucujem imageshack
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
@RetroMan - "Pa dobre pesme prave kompozitori, a ne studio. Kad platis Pink ili neki drugi studio, ti platis studio, a ne producenta, u Pinku za 40 eura sat ne dobijes ni snimatelja, meni je bila neka zenskica operater/asistent i ona je radila tacno ono sto sam joj rekao, ni manje ni vise."
Da, ali to sto je kompozicija sama po sebi dobra, ne znaci da ce i pesma biti dobra, vec utice jos niz faktora, ukoliko je taj prvi uslov zadovoljen. Dobru kompoziciju mozes da ukakis i losim tekstom, pevachem, aranzmanom, ali i produkcijom. Naravno da produkcija ne moze da napravi dobru pesmu... i ne treba, ima ko to da radi, ali, da moze da upropasti stvar, moze. Nego, jel' se ovde prica o kvalitetu snimka i mixa, ili o kvalitetu pesme, izvodjaca....? Jel' ti ovo stvarno nazivas referentnim snimkom za studio? :) Lepo aranzirani gudachi (sa, za moj ukus, prevelikim i ruznim reverbom) nisu referenca za studio :banghead: |
Jedno pitanje, u svemu tome ste zaboravili
studio od Joksimovica koji ima euphonix i jos sto sta. A koliko mi se cini poslednji disk je poprilicno kvalitetan. Sta vi mislite ?? :D |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
RM |
1 Attachment(s)
Quote:
RM |
Quote:
|
Ne znam koji je najbolji,ali znam koji je najstariji.Mozda nemamo novu tehniku,ne znamo sta je digitalno,analogno nam lose radi,ali su nam zato zidovi puni muzike.
Sta mislite ko smo? Pozdrav iz petice ! |
Petica se rimuje sa Branko Kockica :)
|
Kao uz njega,mnogi su odrasli tu pa i ja.
|
All times are GMT +1. The time now is 05:03 AM. |