Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Produkcija Elektronske Muzike (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=112)
-   -   PUT YOUR HANDS UP for DETROIT (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=15798)

SumAnuT 05-11-2006 09:47 PM

Re: PUT YOUR HANDS UP for DETROIT

Quote:

Takodje - navedi mi nekoga NOVOG kao napr. Vangelis / Enya / itd KO SE POJAVIO U ZADNJIH 4-5 GODINA, I URADIO NESTO??? Navedi mi nekoga "hrabrog"!
Meni je zao sto takvih ljudi nema, a cini mi se da je tebi drago.

Medjutim jedan covek je sa underground psy trance scene dosao do vrha a to je holivud, ime mu je Juno Reactor. Imas i svoga "zemljaka" Simona Posforda. Jedan od njegovih najboljih projekata zove se Shpongle. Posto kupujes cd-ove stalno kupi pa preslusaj, sto rekao SHIVA, mozda ti otvori vidike.

Na kraju krajeva i sam znas da enya-u, zarra, vangelisa neces cuti na mtv-u jer je to komercijalno sranje, ne znam zasto se pravis blesav.

Ja ne znam da li me opazanje vara ali jel mi ovde treba da hvalimo pink i MTV zato sto ispiraju ljudima mozgove i udarili su na takvu sivu masu da bi i sporet mogao da im diktira sta da rade a ne tako mocna stvar kao TV. Jel treba da hvalimo celu tu pojavu? Narodnjake, turbo folk i stranu komercijalu? To je vama OK? Ne vidite nista lose u tome? Ne vidite gole devojcice od 15 godina, ne vidite decake koji su prodali namestaj iz sobe da bi kupili golfa 3, ne vidite da to lose utice na one podlozne uticajima, ne vidite da je to nacin da ovi iznad njih zarade pare na njihovoj gluposti, ne vidite da to zaglupljuje jebenu planetu???

Ako ne vidite, onda se ja duboko izvinjavam na trosenju vaseg vremena i prostora na serveru rumskog, ovo nema nikakvu svrhu tako da se ja iz ovoga povlacim.

Vi sto pravite narodnjake i turbo folk, nadam se da cete moci mirno spavati kada vam cerkica od 15 godina izadje u dopicnjaku u grad da je vozaju BMW-ovima i drogiraju koksom i kada vam sincic ne zavrsi osnovnu skolu zato sto je skapirao iz neke pesme na pinku da ce devojku imati samo ako bude imao BMW ili tozla, pa krene da obija i pljacka.

To je kultura koju ste vi stvorili, a u kojoj ce se nasa deca gusiti i propadati, a svedoci smo da se mnoga deca vec sada guse u toj "kulturi".

SumAnuT 05-11-2006 09:56 PM

Devojcice od 5 godina umesto na pesme o mami i cvecu i ne znam ni ja cemu upale tv i gledaju gole tete koje spominju gacice, bruseve, guze, kako bi im one dale ... ne razumem roditelje koji to dopustaju, ne razumem drzave koje dopustaju da takve pesme idu na tv-u pre 12, ne razumem planetu koja to dozvoljava ... jel to nesto cemu ja treba da dam odobravanje i da cutim pred tim pojavama???

mandrak 05-11-2006 10:02 PM

Quote:

Originally Posted by SumAnuT
Devojcice od 5 godina umesto na pesme o mami i cvecu i ne znam ni ja cemu upale tv i gledaju gole tete koje spominju gacice, bruseve, guze, kako bi im one dale ... ne razumem roditelje koji to dopustaju, ne razumem drzave koje dopustaju da takve pesme idu na tv-u pre 12, ne razumem planetu koja to dozvoljava ... jel to nesto cemu ja treba da dam odobravanje i da cutim pred tim pojavama???

Amen

puRe 05-11-2006 10:07 PM

Quote:

Originally Posted by peraZdera
DaBear: U potpunosti te podr?avam!
Ljudi toliko pljuju neke ?anrove npr. turbo folk. Ka?u takvi aran?mani se rade za 15min?! Sramota ih je da rade takvu muziku!!! Fora je ?to takvi ne bi uradili neki turbo folk hit ni za 15 godina!!

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

DaBear 05-11-2006 10:28 PM

[quote=SumAnuT]Meni je zao sto takvih ljudi nema, a cini mi se da je tebi drago.

Razlog sto nema novih Vangelisa je sto je danas 2006 i sto se SVE promenilo..i muzika i slusaoci i merila o muzici itd...blah, blah... ali nema veze!
Sta ja uopste imam da objasnjavam - tu sam da posavetujem a ne da objasnjavam i da se pravdam!

kao i uvek ...ode sve u PM i off topic!

ajde da pravimo razlaz....ocigledno je da se stavovi razlikuju, da je Vangelis jos uvek car :rolleyes: i da Turbo Folk nema veze sa ovim thread-omn...ali sad se vise i ne secam o cemu smo pricali!!:rotfl:

Arthur 05-11-2006 11:03 PM

cek, bre, nije Moritz konj, nego bik.. ;)
e pero pero.. sam si kriv..

Moritz 05-11-2006 11:06 PM

Quote:

cek, bre, nije Moritz konj, nego bik.. ;)
e pero pero.. sam si kriv..
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

lesha 05-11-2006 11:38 PM

mislim da je svako rekao sta ima. zakljucavam temu.

All times are GMT +1. The time now is 12:49 AM.